Soru sim kartlı çocuk saati

alexander_great

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cengiz
Cihazım
mi box 3 4k
Konular
1
arkadaşlar merhaba xiaomi akıllı çocuk saati almak istiyorum sim kartlı tr de satışı yok alsam imei kaydı yapılır mı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Satıcı ile iletişime geçin. Kendi imei numaranızı verirseniz çoğu satıcı yardımcı oluyor. Ama simkartlı ürünler gümrükten geçmiyor diye biliyorum. Belki çoğu satıcı ülkemize gönderim yapmıyorda olabilir..

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Satıcı ile iletişime geçin. Kendi imei numaranızı verirseniz çoğu satıcı yardımcı oluyor. Ama simkartlı ürünler gümrükten geçmiyor diye biliyorum. Belki çoğu satıcı ülkemize gönderim yapmıyorda olabilir..
Abi doğru söylüyor.Sim kart yuvası olan şeyler gümrükten geçmiyor.Gecende zaten dikkatsizlikten geçmiştir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yurtdışından gelirken Akıllı Çoçuk Telefonu olduğu için problem yaşarsınız. Gümrükte problem çıkacaktır.

Diğer yandan akıllı saatler için 18€ (180₺) ek harç gelmiş maalesef. Gümrük vergisini de ekleyince pek mantıklı olmuyor.

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Çocuklar için akıllı saat konusu digerleri ile aynı. Ne ka ekmek o ka köfte.
Enaz iki gps sistemi olmalı, glonas baidu vs gibi. Yoksa tek GPS ile konum hizmeti düzgün çalışmaz. Kapalı yerlerde hep kılacaktır. Yeterli bir takip yazılımı olmalı. Planlı ses, planli GPS ac kapa, ve en önemlisi uzaktan kamera kontrolü . Mesela okul saatleri icin ayarlama yaptiginizda butun ses ve menu kapanmalı, okul saati bitince kendiligindan sistemin açılması gibi.Bunları yapabilenler 1500 tl seviyesinde. GPS yüzünden en kralı bile ancak günü çıkarır. Her gün sarj edilmeli.
Xiaominin bildiğim turkiye için böyle bir yazılımı yok. Bu takip yazılımı olmadan saat bir hiç.
İntermax, tcl ve alcatel 1100-1500 civarı yazılımsal olarak en iyiler.
Reeder, smartbell ucuz 400-500 tl en iyiler.
Takip yazılımları oldukça iyi. Uzaktan kamera açma intermax ve smartbellde var diye biliyorum. Ama araştırmak lazım.

Üst Alt