Çözüldü Sim kartında kayıtlı kişilerin kişilerde gözükmemesi

• Konbuyu başlatan tixif
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 3K

tixif

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
galaxy s6
Konular
2
Xiomi markasının Mi A1 modeline bugün gelen Android 9 Pie güncellemesi yapıldıktan sonra sim kartında kayıtlı kişiler telefonda hiç bir şekilde gözükmüyor. Bu sim kart başka telefonlara takılınca numaralar kayıtlı bir şekilde gözüküyor ancak güncellemeden sonra bu telefonda aynı numaralar gözükmüyor. Daha önceden Google hesabı ile kişiler senkronize olmasına rağmen şu anda ne Gmail ne de Google kişilerde de numaralar aynı şekilde gözükmüyor. Sanki mevcut güncellenen işletim sistemi sürümü sim kartında ki kayıtlı kişiler ile telefon arasına bir bariyer çekmiş gibi.

Ek: Bu sorun daha öncede olmuştu ancak telefonu 2 kere üst üste yeniden başlatınca numaralar gelmişti bende uygulamada meydana gelen basit bir bug olduğunu düşünmüştüm ancak şu anda da aynı hatayı alıyorum.

Çözüm:
Sorunu hallettim çok basitmiş ancak nedense yapması zaman aldı.
Öncelikle Kişiler uygulamasını güncel değilse Play Store üzerinden güncelliyoruz daha sonrasında Kişiler>Sol üstteki üç çizgi>Ayarlar>Kişileri yönet sekmesi altındaki ''İçe aktar''>SIM kart>Bulunan tüm kişileri seçiyoruz>Sağ üsteki tike tıklıyoruz.

Ve tüm kişiler ekleniyor.

Son düzenleme:
Üst Alt