- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi A2 Lite
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 9
- Telefon Modeli
- Mi A2 Lite
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba, Xiaomi A2 Lite kullanıyorum. Saf android olmasından dolayı mıdır bilmiyorum ama forumda " sim karta izin verilmiyor " hatası alıyorum başlığı altında açılan konulara az çok göz gezdirdim ne yaptıysam sorunum çözülmedi.
İş hattımı değiştirmek durumunda kaldım, kartımı hangi telefona takarsam tıkır tıkır çalışıyor fakat kendi telefonuma taktığımda 2 Numaralı SIM karta izin verilmiyor bildirimi alıyorum. 5 gündür uğraştırıyor, bir ara 10 saat kadar nasıl olduysa açıldı kart ama bir daha gidiş o gidiş ne yaptıysam açamadım. İşin ilginç tarafı telefonu 2 sim ile kullanıyorum, Turkcell çalışıyorken, yeni kartı takınca Turkcell de devre dışı kalıyor.
Var mıdır yardımcı olabilecek?
İş hattımı değiştirmek durumunda kaldım, kartımı hangi telefona takarsam tıkır tıkır çalışıyor fakat kendi telefonuma taktığımda 2 Numaralı SIM karta izin verilmiyor bildirimi alıyorum. 5 gündür uğraştırıyor, bir ara 10 saat kadar nasıl olduysa açıldı kart ama bir daha gidiş o gidiş ne yaptıysam açamadım. İşin ilginç tarafı telefonu 2 sim ile kullanıyorum, Turkcell çalışıyorken, yeni kartı takınca Turkcell de devre dışı kalıyor.
Var mıdır yardımcı olabilecek?