- Adım
- ALi
- Cihazım
- LG G2-Miui 7
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Beta MIUI 10
- Telefon Modeli
- Mi 6
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar merhaba, telefonumun ahizesinden ses hiç gelmiyor gibi bişeydi ahizeden konuşma yapamıyordum, telefonun tozlandığını düşündüm ve içini açıp temizlemek istedim arka kapağını çıkardım ve tüm vidaları da çıkardım anakart batarya filan herşeyi çıkardım şarj soket yerini filan tozlanmıştı orayı da temizledim fakat ahizeyi temizlerken sorun yaşadım çift katlı bir sistemi var ama çözemedim miktanis ile teller filan vardı orayı çıkardım temizledim hiçbir sorun yoktu sonra geri herşeyini taktım telefonu boot ettim bu sefer ahizeden hiç ses gelmedi bu sorunumun biri sonra tekrar içini açıp bakıyım dedim anakartın üzerinde ki bölmeyi çıkarırken köşesi ekranın içine takıldı ve şuan ekranın sol tarafında ölü pikseller var bu ikinci sorunum üçüncü ise içini açanlar bilir anakartı filan çıkarmak için sim yuvasını sökmek gerekiyor ben tekrar taktıktan sonra ikinciyi açarken sim yuvasını çıkaramadım yani metal çubuğu sokuyorum içinde kapak açık olduğu için içeriden gözüküyor boş tarafa gidiyor ve sim yuvası çıkmıyor bu nedenle tekrar açamadım. Biraz uzun anlatmış olabilirim temizleyim derken durduk yere 3 tane sorun çıkardım, yazıyı anlamayan arkadaş olursa kısa özet geçebilirim.