Yardım sim kart girişi açılmıyor

di_lara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dilara
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.0.2
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonumu yeni aldım ama hatalı üretilmişti evofone a servise gitti anakartı değiştirildi bugün geri aldım ancak şuanda sim kart girişi açılmıyor o deliğe sokulan aparat ile deniyorum ama azıcık bile oynamıyor oysaki servise verirken baskı bile yapmadan açılıyordu. nasıl açabilirim nasıl düzelir? epeydirli uğraşıyorum baskı uygulamayı da denedim içinde oynatmayı da

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhaba, telefonumu yeni aldım ama hatalı üretilmişti evofone a servise gitti anakartı değiştirildi bugün geri aldım ancak şuanda sim kart girişi açılmıyor o deliğe sokulan aparat ile deniyorum ama azıcık bile oynamıyor oysaki servise verirken baskı bile yapmadan açılıyordu. nasıl açabilirim nasıl düzelir? epeydirli uğraşıyorum baskı uygulamayı da denedim içinde oynatmayı da
Anakart yerine oturtulurken veya ekran felan yapıştırıcı ile kapandığından orası yapışmış olabilir.Acmasi pek mümkün olmayabilir

Oyla:

di_lara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dilara
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart yerine oturtulurken veya ekran felan yapıştırıcı ile kapandığından orası yapışmış olabilir.Acmasi pek mümkün olmayabilir
o zaman ne yapacağım
bir daha mı servise gitmesi gerek
herhangi bir yere versem açarlar mı sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman ne yapacağım
ağlamak üzereyim bu telefonu aldım çalındı tekrar aynısını aldım hatalı üretimdi 10 gündür servisteydi şimdi de kullanamıyorum birazdan kıracağım telefonu

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
o zaman ne yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ağlamak üzereyim bu telefonu aldım çalındı tekrar aynısını aldım hatalı üretimdi 10 gündür servisteydi şimdi de kullanamıyorum birazdan kıracağım telefonu
Garanti hariç açılırsa garantisi uçar.Servise mi verirsiniz bilmem zor bı durum bende yaşadım 18 gün kaldı garantide sonra olmuyor deyip para iadesi yaptılar.Gecmis olsun

Oyla:

di_lara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dilara
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti hariç açılırsa garantisi uçar.Servise mi verirsiniz bilmem zor bı durum bende yaşadım 18 gün kaldı garantide sonra olmuyor deyip para iadesi yaptılar.Gecmis olsun
teşekkür ederim çok can sıkıcı bu kadar uğraştırmayıp direkt değişim yapsalar keşke.

Oyla:
Üst Alt