Yardım sim kart değişikliği sonrası fastboot acil bakar mısınız ?

unutulan6767

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
endonezya 11
Telefon Modeli
mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Operatör değişikliği sonrası sim kart değişikliği yaptım. telefon fastboot modunda kaldı. twrp moduna geçemiyorum. miflash rom atma dışında başka çarem var mı ? twrp moduna tekrar nasıl gelebilirim ? önemli bilgilerim vardı.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Operatör değişikliği sonrası sim kart değişikliği yaptım. telefon fastboot modunda kaldı. twrp moduna geçemiyorum. miflash rom atma dışında başka çarem var mı ? twrp moduna tekrar nasıl gelebilirim ? önemli bilgilerim vardı.
Operatör degisikligiyle olacak bir durum değil bu cihazda muhtemelen twrp yüklüydü cihaz güncellemesi vardı yeniden başlatma yaptınız ve twrp hata verdi ve fastboot da kaldı cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj atarsanız online yardımcı olabilirim

Oyla:

unutulan6767

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Operatör degisikligiyle olacak bir durum değil bu cihazda muhtemelen twrp yüklüydü cihaz güncellemesi vardı yeniden başlatma yaptınız ve twrp hata verdi ve fastboot da kaldı cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj atarsanız online yardımcı olabilirim
ustam, güncellemeleri iptal etmiştim. cihazda root var, twrp yüklü. fastboot modundan twrp moduna tekrar geldim cmd kod yazarak. ama gel gör ki dosya isimleri şifrelenmiş.yedek alamıyorum. biliyorum ki format data yapmak lazım. ama ben verileri kurtarmak istiyorum. orangefox yüklesem kurtarır mıyım ?

Oyla:

unutulan6767

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format data dan başka çözüm yoktu maalesef. Bunu yapmak zorunda kaldım...

Oyla:
Üst Alt