Yardım Sim etkinleştirme hatası

kemal25.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
note 1
Konular
15
Merhaba arkadaşlar mi 11 lite 4g modelini aldım.Mi unclock yapacağım bootloader kilidi açmak için başvurdum.1 hafta süre verdi.Sorun şu etkinleştirme hatasından dolayı problem çıkarmı ? 2.inci sürekli mesaj atıyor 80 kuruş kesiliyor.Yardımcı olursanız makbule geçer.

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Merhaba arkadaşlar mi 11 lite 4g modelini aldım.Mi unclock yapacağım bootloader kilidi açmak için başvurdum.1 hafta süre verdi.Sorun şu etkinleştirme hatasından dolayı problem çıkarmı ? 2.inci sürekli mesaj atıyor 80 kuruş kesiliyor.Yardımcı olursanız makbule geçer.
bende 2 gün evel aldım hiç bir sorun vermeden başvuru yaptım ve 1 tane sms gönderdi sonra işlem bitti
hattınız nedir hangi gsm operatör var ?

kemal25.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
note 1
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 2 gün evel aldım hiç bir sorun vermeden başvuru yaptım ve 1 tane sms gönderdi sonra işlem bitti
hattınız nedir hangi gsm operatör var ?
Turktelekom kullaniyorum bu cihazdan evvel redmi note 8 vardı.Sorunsuz olmuştu bunda böyle bi hata aldım.

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Turktelekom kullaniyorum bu cihazdan evvel redmi note 8 vardı.Sorunsuz olmuştu bunda böyle bi hata aldım.
Anladım bende zamanın Turktelekom vardır telefon değiştirikden sonra tam 390 sms ay sonunda 700 tl fatura gelmişti ondan sana tavsiyem turkcell bir hat bulun hazırkart olabilir :) onla sistem aktif edin y

kemal25.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
note 1
Konular
15
Anladım bende zamanın Turktelekom vardır telefon değiştirikden sonra tam 390 sms ay sonunda 700 tl fatura gelmişti ondan sana tavsiyem turkcell bir hat bulun hazırkart olabilir :) onla sistem aktif edin y
BL kilidi açmak için bekliyorum süre uzamasın diye kurcalamak istemedim.Hat degistirirsem muhtemelen sürem uzayacak

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
BL kilidi açmak için bekliyorum süre uzamasın diye kurcalamak istemedim.Hat degistirirsem muhtemelen sürem uzayacak
aynen haklısınız size fikrimi iletirsem her zaman yanınızda yedek bir turkcel hazır kart olsun ve mi hesap ona telefon bağlı olsun
Yada Lanet olası Telekom kuhtulum Turkcell yıllık paketlerini geçebilirsiniz
ben yıllık kullanıyorum şahsen birde yanında bir sürü gb geliyor zaten 7/24 evderiz :)

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Bu konu size yardımcı olabilir

kemal25.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
note 1
Konular
15
Bu konu size yardımcı olabilir
Yok hocam işe yaramadi denedim yine aynı hata devre dışı birakip deneyeceğim 1 hafta sonra açar belki BL kilidini

Son düzenleme:

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Yok hocam işe yaramadi denedim yine aynı hata devre dışı birakip deneyeceğim 1 hafta sonra açar belki BL kilidini
Hocam ayarlara girip üst arama kısmına yetki yazın ve altta çıkan yetkilendirme ve iptal kısmına girip xiaomi sim etkinleştirme servisini kapatın

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk

kemal25.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
note 1
Konular
15
Hocam ayarlara girip üst arama kısmına yetki yazın ve altta çıkan yetkilendirme ve iptal kısmına girip xiaomi sim etkinleştirme servisini kapatın

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk
Teşekkürler öyle yaptım şuan yok umarım BL kilit açmada sorun çıkmaz teşekkürler

Üst Alt