Soru Sim Doğrulama Ücreti

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Merhabalar,

Forumda sürekli Rom güncelleyen biri olarak son zamanlarda her rom yükleyişimde Mi sms Göndererek sim doğruluyor ve 80 krş kesildiğini görüyorum bunun önüne geçemiyorum ilk kurulumda otomatik gerçekleştiriyor sanırım.

Bugünde rom kuracağım telefonu sıfırlayıp sayın Skorpi Hocam Bugün rom paylaşacak bakiyeden gitmesini istemiyorum.

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Rom kurmadan önce mi hesabını kapatıp romu kurun. Rom açılışında mi hesapcaktif etmeyi atlayın. Mi hesabı sonradan aktif ederken cihazı bulu pasif yapın. Ben bu şekilde hiç sms işine girmeden rom değiştirebiliyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Rom kurulduktan sonra cihazı bul kısmı geldiğinde kapatın, Mi hesap giriş ekranı geldiğinde diğer oturum açma seçeneklerine tıklayıp e mail adresinizle giriş yapın, Xiaomi Sms iznini reddetin, sms ücreti kesilmeden oturum açmış olursunuz.

Oyla:

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom kurulduktan sonra cihazı bul kısmı geldiğinde kapatın, Mi hesap giriş ekranı geldiğinde diğer oturum açma seçeneklerine tıklayıp e mail adresinizle giriş yapın, Xiaomi Sms iznini reddetin, sms ücreti kesilmeden oturum açmış olursunuz.
Deneyeceğim teşekkürlerangel~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom kurmadan önce mi hesabını kapatıp romu kurun. Rom açılışında mi hesapcaktif etmeyi atlayın. Mi hesabı sonradan aktif ederken cihazı bulu pasif yapın. Ben bu şekilde hiç sms işine girmeden rom değiştirebiliyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler deneyeceğim

Oyla:

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurulumda mi hesabını atladıktan sonra ayarlar/Ek ayarlar/yetkilendirme ve geri alma altından Xiaomi SIM Etkinleştirme Servisini deaktif de edebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam

Oyla:
Üst Alt