- Adım
- sercan
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- miui global stable 10.2.2.0
- Telefon Modeli
- mi 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese iyi akşamlar değerli dostlar.yaklaşık 4 aydır xiaomi mi 8 kullanıyorum.cihazım global sürüm bootloader açık halde satın aldım.satın aldığım süre boyunca cihazımda miui global beta,china stable ve xiomi eu romlarını kullandım.cihaza fastboot rom yükleme ve twrp ile xiaomi eu rom yükleme konusunda temel bilgileri edinerek sorunsuz bir şekilde romlar arası geçiş yaptım.Yalnız şöyle ki;xiaomi eu romdan tekrar fastboot flash ile global roma döndüğümden beri sim kartımı sim 1 yuvasına taktığımda birisini aramak istediğim zaman ''mobil ağ kullanılamıyor'' hatası alıyorum ve kimsede beni arayamıyor.Fakat bu hata olmasına rağmen,mobil interneti sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum,sadece arama yapamıyor ve arama alamıyorum.sim kartımı sım-2 yuvasına taktım ve yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum sım-2 yuvasında benzer bir hata almıyorum.bugun denemek amaçlı tekrar sım-1 e taktım ve rom farketmeksızın yıne aynı hatayı alıyorum.konuyu açmadan once on araştırma yaptım fakat sorunumla ilgili tam bir cozum kaynağı bulamadığım ıcın konuyu acıyorum. twrp uzerınden eu rom yüklerken,yukleme oncesı persıst i de silmiştim telefon açıldığında kamera ekran ışık sensoru calısmamıstı ardında persıst.img ı tekrar flashlayınca sorun cozulmustu.acaba persist klasörü gibi sildiğim başka bir klasör bu soruna neden oluyor olabılırmı?yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkürler,saygılar.