Yardım Sim 1 Etkinleştirilemiyor Hatası

adembyr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Xiaomi Mi 8 kullanıcısıyım. Telefonumu ilk aldığımda Turk Telekom hat kullanıyordum ancak çekmediği için Turkcell'e geçiş yaptım. Dün geçiş yaptığımdan beri her açılışında "Sim 1 etkinleştirilemiyor. Sunucu telefonunuza aktivasyon mesajı gönderemedi." hatası alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, yurtdışı servislerini açtırdım. Dili ingilizce yaparak tekrar denedim. Ama ne yaptımsa nafile. i.mi.com adresinden aktivasyon kodu da gelmiyor telefonuma. Bu konuyla karşılaşan ve çözüm bulabilen kimse var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim

mertkacan10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Bu simkart aktivasyonunu yapmak zorunda mıyız arkadaşlar? Para çekiyor galiba her seferinde. Yapmazsak ne olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bu aktivasyon "Mi Message" diye Whatsapp benzeri bri uygulama için yapılıyormuş. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Aktivasyo yapmazsak sıkıntı olur mu? Veya parasız yapmanın yolu var mı?

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bu aktivasyon "Mi Message" diye Whatsapp benzeri bri uygulama için yapılıyormuş. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Aktivasyo yapmazsak sıkıntı olur mu? Veya parasız yapmanın yolu var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyla:

threx3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tahir
Cihazım
mi 8
Konular
0
yapmazsan sıkıntı olmaz. sms ler cloud a synch olmaz ve mi message çalışmaz. app izinlerinden xiaomi sim activation servisinin sms izinlerini ve bildirimlerini kapadım ben kafam rahat

Oyla:

adembyr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapmazsan sıkıntı olmaz. sms ler cloud a synch olmaz ve mi message çalışmaz. app izinlerinden xiaomi sim activation servisinin sms izinlerini ve bildirimlerini kapadım ben kafam rahat
Aynen hocam, kapattım zaten de can sıkıyor. Diğer başlıkta okudum da aynı problemi yaşayan bir çok insan var. Nasıl çözüm bulunamıyor anlamak mümkün değil.

Oyla:
Üst Alt