Yardım Silinen resimler

ebagcuvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Arkadaşkar Wipe data ile bütün telefon silindi cihaza root attım ancak bir türlü eski resimleri kurtaramıyorum hard resetten sonra cihaza hiç bir şey yüklemedim direk rrot yaptım ama bir türlü olmuyor.

DiskDigger ve Easus Mobile denedim olmadı pc de dr.fone deniyorum ama oda sonuç yok gibi ne önerirsiniz 2000 den fazla fotoğraf vardı ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşkar Wipe data ile bütün telefon silindi cihaza root attım ancak bir türlü eski resimleri kurtaramıyorum hard resetten sonra cihaza hiç bir şey yüklemedim direk rrot yaptım ama bir türlü olmuyor.

DiskDigger ve Easus Mobile denedim olmadı pc de dr.fone deniyorum ama oda sonuç yok gibi ne önerirsiniz 2000 den fazla fotoğraf vardı ?
Hard reset zaten dahili hafızadaki her şeyi siler, yedek almadığınız anlaşılıyor.. Resimlerinizin Mi Bulut ya da Google da olma olasılığı yüksek, eğer senkronizasyonu açık idiyse

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:

ebagcuvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedekleri yok. Bilgisayarda üzerine bir şey yazılmadığı sürece kurtarabiliyoruz da burada da aynı yöntem olmuyor mu ?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
silinen fotoğrafları kurtardığını iddia eden bazı programlar var ama hard reset sonrası böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum denemek lazım

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hard reset zaten dahili hafızadaki her şeyi siler, yedek almadığınız anlaşılıyor.. Resimlerinizin Mi Bulut ya da Google da olma olasılığı yüksek, eğer senkronizasyonu açık idiyse

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam sağolsun Google Amcam.. Çok yük oluyorum kendilerine angel~~ Resim, Video telefonda tutmuyorum baktım bir rom atmam gerekti direk atıp Google Amcamdan indiriyorum :D Tabii Mi Cloud'u unutmamak gerekiyor rehber de onun sayesinde geliyor.

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28