Yardım Silinen Notlarımı Geri Getirebilir miyim?

Cemiuist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Mi4c
Konular
1
Mi4c kullanıyorum telefonumun notlar kısmına yazdığım 1 kısım notlar silindi senkronize kapalı olduğu için i.mi.com dan da ulaşamıyorum. Telefonumda twrp yüklü acaba tarihi geri alarak falan geri getirme şansım var mı? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden minnetlerimi sunarım.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Geçmiş olsun yüzde 98 geri getirme imkanı yok keşke senkronize etseydiniz veya keep kullansaydınız Google ın olan

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Geçmiş olsun üst mesajda yazıldığı gibi geri getiremezsiniz. Bu gibi durumlar için, Mi Cloud ile yedek almanızı tavsiye ederim.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Mi4c kullanıyorum telefonumun notlar kısmına yazdığım 1 kısım notlar silindi senkronize kapalı olduğu için i.mi.com dan da ulaşamıyorum. Telefonumda twrp yüklü acaba tarihi geri alarak falan geri getirme şansım var mı? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden minnetlerimi sunarım.

Ottoman 'ın yazdıklarına ilaveten,

Not vb gibi bilgilerin kaybolmasını önlemek ve telefon bozulduğunda, istem dışı sıfırlandığında ya da bulut ortamında şu ya da bu şekilde silindiğinde ortada kalmak istemiyorsanız...

1- Excel, Not Defteri, Word gibi ortamlara kayıt yapın ve bu kayıt işlemi telefonun SD Kartında ya da Dahili hafızasında olsun.

2- Anılan uzantılara yaptığınız kayıt dosyasını güncel durumlarına göre harici ortama copyalayın veya e-posta adresine de gönderebilirsiniz.

Bu öneriler testi kırılmadan önce hatırlansa ya da söylense daha iyi idi..

Ancak testi kırıldıktan sonra da söylememizin bir zararı olmaz.

Örneğin, her durumda rehber(kişi) bilgilerim anlık olarak tanımlı e-posta ile senkronize çalıştığı halde en az ayda bir rehberi harici ortama aktarıyorum. Bu işlem artı bir tedbirdir.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
notlarınız nasıl silindi? yanlışla kendiniz mi sildiniz yoksa cihazı sıfırlayıp öyle mi silindi?

Oyla:

Rainman3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Mi 10 T Lite
Konular
0
Microsoft hesabıyla OneNote kullanıyorum. Windowsphonedan kalan bir alışkanlık.Bulut depolamayla çalıştığı için tüm cihazlardan ulaşabilirsiniz tavsiye ediyorum.

Oyla:
Üst Alt