S salh.bnli Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım salih Cihazım mi 8 Yaş 29 Konum türkiye Katılım 20 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ocak 2019 #1 bazı markalarda silinen fotoları 30 gün boyunca saklıyor. Xiaomi mi 8 de böyle bir özellik var mıdır varsa nasıl açılır?
bazı markalarda silinen fotoları 30 gün boyunca saklıyor. Xiaomi mi 8 de böyle bir özellik var mıdır varsa nasıl açılır?
erdincyarar Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım sempanze Cihazım Mi Note 9 Pro Meslek Yazılım Destek Uzm Yaş 29 Konum İstanbul Katılım 29 Nisan 2018 Konular 12 Mesajlar 76 Tepkime puanı 34 Puanları 18 24 Ocak 2019 #2 3. parti uygulamar ile yapılabiliyor diye biliyorum, telefonda stock olarak yok diye biliyorum. Oyla: Oyla 0 Downvote
S salh.bnli Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım salih Cihazım mi 8 Yaş 29 Konum türkiye Katılım 20 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 erdincyarar' Alıntı: 3. parti uygulamar ile yapılabiliyor diye biliyorum, telefonda stock olarak yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... kötü bir durum Oyla: Oyla 0 Downvote
erdincyarar' Alıntı: 3. parti uygulamar ile yapılabiliyor diye biliyorum, telefonda stock olarak yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... kötü bir durum
erdincyarar Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım sempanze Cihazım Mi Note 9 Pro Meslek Yazılım Destek Uzm Yaş 29 Konum İstanbul Katılım 29 Nisan 2018 Konular 12 Mesajlar 76 Tepkime puanı 34 Puanları 18 24 Ocak 2019 #4 salh.bnli' Alıntı: kötü bir durum Genişletmek için tıkla ... Bencede öyle ama bulut sürücü kullanmanızı tavsiye ederim, otomatik yedek yapan. Oyla: Oyla 0 Downvote
salh.bnli' Alıntı: kötü bir durum Genişletmek için tıkla ... Bencede öyle ama bulut sürücü kullanmanızı tavsiye ederim, otomatik yedek yapan.