Yardım Silinen fotoğraf ön izleme

Cansenxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu Son sürüm
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Tarayıcıdan bir fotoğraf indirdiğim zaman tekrar images_jpeg indirilsin mi diyor her seferinde ve telefondan her yerden sildiğim o indirdiğim resimler galeride indirlenler yerinde gözüküyor. Girince yok ama. Ön bellekleri temizledim .thumb dosyasını sildim. Ne olursa olsun sildiğim fotoğraf tekrar bir resim indirdiğim zaman galeride gözüküyor nasıl düzelir bilgisi olan var mı

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Benim telefonum Xiaomi Mi 9T Pro. Bahsettiğiniz durum bende de oluyordu. Bende tarayıcıdan resim indirme değil de diyelim ki Whatsapp üzerinden birisi fotoğraf gönderdi ve ben o fotoğrafı sildim. Fotoğrafı silmeme rağmen galeride klasörde gözüküyor klasörün içine girdiğimde ise boş gösteriyordu. Galeri uygulamasını kapatıp tekrar galeri uygulamasına girdiğimdeyse ön izleme kendinden kayboluyordu.
Romu değiştirmiştim şu anki romda böyle bir problem yok. Galeri sürümü: 2.3.1.7 Tahminim MIUI Galeri uygulamasında bir problem var.

Oyla:

junqLe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
junqLe
Cihazım
XRN8PRO
Konular
2
MIUI Galeriyi XiaomiADBFastbootTools ile silip F-droid den simple gallery yüklemenizi tavsiye ederim hem daha güvenilir hemde sorunsuz.

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Buna benzer bir sorunda ben de vardı whatsapp üzerinden resim çekip atacağım alt kısımda daha önce sildiğim resimler çıkıyor galerimde yok sorunu en basit şekilde ile çözdüm resimlerin bozuk ön izlenimleri bu uygulama da daha belirgin sildiğinizde düzelecektir. yn~~

Oyla:
Üst Alt