Benim hint marketine attığım powerist tema yayından kaldırıldı. Tema moderatörlerin hoşuna gitmiş olmalı ki bir süre sonra temanın global markete yüklendiğini gördüm Hint marketine atılması benim gibi bl kapalı olanlar için iyi oluyor. Sizce nasıl bir sorunu var bu durumun hocam?Temaları çin mağazasından indirip Türkçe dil ekleyip bize sunmanız güzel olmuş fakat , Hint marketine atmanız hiç hoş olmamış
Kendiniz bir adet tema üretin ve zorluklarını görün, sonra o temayı başkası başka bir platforma yüklesin emeğinizi çalsın ozaman nasıl sorun oluyor anlarsınızBenim hint marketine attığım powerist tema yayından kaldırıldı. Tema moderatörlerin hoşuna gitmiş olmalı ki bir süre sonra temanın global markete yüklendiğini gördüm Hint marketine atılması benim gibi bl kapalı olanlar için iyi oluyor. Sizce nasıl bir sorunu var bu durumun hocam?
Kusura bakmayın hocam o açıdan düşünmemiştim. Dediğinizde haklısınız.Kendiniz bir adet tema üretin ve zorluklarını görün, sonra o temayı başkası başka bir platforma yüklesin emeğinizi çalsın ozaman nasıl sorun oluyor anlarsınız
Sebebi şu global rom kullanıyorum be bootloader kilidini bi türlü acamadimTemaları çin mağazasından indirip Türkçe dil ekleyip bize sunmanız güzel olmuş fakat , Hint marketine atmanız hiç hoş olmamış
Sebebi şu global rom kullanıyorum be bootloader kilidini bi türlü acamadim
Biliyorsunuz ki xioami cihazlar artik global de disardab tema yüklenmiyor o yüzden hosuma giden temalari kullanmak istedim ve bencillik yapmayim sizinle paylasayim dedim kendi temam diye de sunmadim ama görüyorum ki paylasmak iyi bisey değilmiş
Kalın sağlıcakla
Uzatmayın hocam bos muhabbete gerek yokKendi temanız diye paylaşmadınız ama kendi hesabınızdan yüklediniz. Paylaşmak her zaman iyi bir şeydir . Lakin başkasının günlerce emek verip zaman harcadığı bir şeyi alıp kendi adınıza uygulama mağazasında paylaşmanın neresi sizce iyi bir şey bunun açıklamasını yapar mısınız. ?