Yardım Silemediğim klasör

zyk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zyk
Cihazım
xiaomi 14T Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.105
Telefon Modeli
xiaomi14T pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Ekranda kendiliğinde böyle bi klasör oluştu. Silinmiyor. Yardım lütfen.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Getapps Sizden İzinsiz Yüklüyor Reklam Amaçlı. Klasör İçerisinde Tek Tek Kaldır Tuşunu Deneyin. Getapps İçerisine Girip Güncellemeyi Kapatın Ne Kadar İzni Varsa Hepsini Geri Çekin Uygulama Bilgisi Kısmına Girip Güncellemeleri Kaldırın. Kapatabildiğiniz Ne Kadar İzin Varsa Kapatın. Bu Forumda da Vardı, Herhalde Debload Diyorlardı Adına O Araç İle Veya Farklı Yöntemler İle Getapps Uygulamasını Telefondan Tamamen Kaldırın. Reklam Göndermek Ve Sizden İzinsiz Telefonunuza Uygulama Kurabilmek İçin Bir Uygulama O Kesinlikle Kaldırılması Şart Yoksa O Telefonu Kullanamazsınız.

Oyla:

zyk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zyk
Cihazım
xiaomi 14T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Getapps Sizden İzinsiz Yüklüyor Reklam Amaçlı. Klasör İçerisinde Tek Tek Kaldır Tuşunu Deneyin. Getapps İçerisine Girip Güncellemeyi Kapatın Ne Kadar İzni Varsa Hepsini Geri Çekin Uygulama Bilgisi Kısmına Girip Güncellemeleri Kaldırın. Kapatabildiğiniz Ne Kadar İzin Varsa Kapatın. Bu Forumda da Vardı, Herhalde Debload Diyorlardı Adına O Araç İle Veya Farklı Yöntemler İle Getapps Uygulamasını Telefondan Tamamen Kaldırın. Reklam Göndermek Ve Sizden İzinsiz Telefonunuza Uygulama Kurabilmek İçin Bir Uygulama O Kesinlikle Kaldırılması Şart Yoksa O Telefonu Kullanamazsınız.
Klasör içine girdiğimde görseldeki gibi görünüyo. ikonlarım üzerinde anahtar işareti var ve ne açılıyo ne de kaldırılıyo. Getappa' ın kurduğu reklam klasörleri gibi değil.
Klasör içine girdiğimde görseldeki gibi görünüyo. ikonlarım üzerinde anahtar işareti var ve ne açılıyo ne de kaldırılıyo. Getappa' ın kurduğu reklam klasörleri gibi değil.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-30-14-54-14-040_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2025-06-30-14-54-14-040_com.miui.home.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 3
Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
İş Profilini aktif etmişsiniz..
Normal profile geçmeden gitmez o uygulamalar..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranda kendiliğinde böyle bi klasör oluştu. Silinmiyor. Yardım lütfen.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İş Profilini aktif etmişsiniz..

Normal profile geçmeden gitmez o uygulamalar..
Ayarlardan İşletme Modu aktif mi bir kontrol edin

Oyla:
Üst Alt