Yardım Sifresı unutulan mi hesabı açma

Paxizm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Resmi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar sorunum bıraz agır. Redmi 6 cıhazımı cok fazla dondugu ıcın sıfırladım ve yenıden acmak ıstedıgımde This Device is Locked hatası aldım. hesap sifresi sıfırlamak ıcın sıteden yapayım dedım fakat mı hesabının sıfresını unuttum. yenıden kod gönderemiyorum cunku hesabı kurdugum telefon numarası benım eskı numaram. yanı numara değiştirdiğim için eski numaraya erişemiyorum. cihazın imei si eski numarası gibi bilgiler bende var fakat mail yoluyla fln denediğim yöntemlerle hep beni ugrastırıp en sonunda servise verin diyorlar. telefonu 2. el aldıgım ıcın ve 2020 de aldıgım ıcın garantisi yok ayrıca faturası da yok. Bu telefonu nasıl acabiliriz. telefonun güvenliğini gram önemsemiyorum yani telefon acılsında gerekirse her veriyi herkesle paylassın umrumda değil. Telefonu acmamda yardımcı olabilcek varmı? (extra bilgi isterseniz yazın söylim)

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
Arkadaşlar sorunum bıraz agır. Redmi 6 cıhazımı cok fazla dondugu ıcın sıfırladım ve yenıden acmak ıstedıgımde This Device is Locked hatası aldım. hesap sifresi sıfırlamak ıcın sıteden yapayım dedım fakat mı hesabının sıfresını unuttum. yenıden kod gönderemiyorum cunku hesabı kurdugum telefon numarası benım eskı numaram. yanı numara değiştirdiğim için eski numaraya erişemiyorum. cihazın imei si eski numarası gibi bilgiler bende var fakat mail yoluyla fln denediğim yöntemlerle hep beni ugrastırıp en sonunda servise verin diyorlar. telefonu 2. el aldıgım ıcın ve 2020 de aldıgım ıcın garantisi yok ayrıca faturası da yok. Bu telefonu nasıl acabiliriz. telefonun güvenliğini gram önemsemiyorum yani telefon acılsında gerekirse her veriyi herkesle paylassın umrumda değil. Telefonu acmamda yardımcı olabilcek varmı? (extra bilgi isterseniz yazın söylim)
bu ücretli onarıma giriyor bildiğim kadarıyla , yönetici arkadaşlara ulaşmayı deneyin

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bypass yapılabilir isterseniz.

Oyla:

halidyigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mı 10 lite 5G
Meslek
Ekip üyesi
Konular
17
Çözülür

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Zaten yazılmış bir üst mesajınızda... Ne gerek var böyle boş bir mesajı yazmaya.

Geçmiş mesajlarınıza da baktım, hep boş beleş şeyler. Post kasmaya mı çalışıyorsunuz yoksa? Eğer öyleyse bu forumun yönetimi prim vermez böyle gereksiz işlere bilginiz olsun.

Oyla:
Üst Alt