Yardım Sıfırlama Sonrası WhatsApp Hatası (Mi 11 Lite 5G Ne)

FR13NDSLX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Diyarhan
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 14.0.7
Telefon Modeli
Mi 11 lite 5g ne
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar daha önce de telefonu alırken sıfırlamıştım ve WhatsApp sorun çıkarmamıştı lakin son sıfırlamadan (1 ay önce) sonra WhatsApp Giriş yapmak için resmi whatsapp uygulamasına sahip olmanız gerekir hatasını aldım.

Ürünü 2. El almıştım büyük ihtimal direnç kayıtlıdır ilk sıfırlamadan sonra sorun olmaması düşündürdü sadece bu sorunun çözümü var mı?

Root atmak hakkında bilgim sıfır ama detaylı bir konusu varsa şansımı denerim. Numara değiştirmek çözüm oluyor ama cihazsal sorun olduğunu düşünüyorum. Yıllar önce kaçak wp kullanmıştım ama sorunun ondan dolayı olduğunu düşünmüyorum.

FR13NDSLX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Diyarhan
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazımda başka bir numara ile giriş yapabiliyorum.

Oyla:

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
28
Merhabalar daha önce de telefonu alırken sıfırlamıştım ve WhatsApp sorun çıkarmamıştı lakin son sıfırlamadan (1 ay önce) sonra WhatsApp Giriş yapmak için resmi whatsapp uygulamasına sahip olmanız gerekir hatasını aldım.

Ürünü 2. El almıştım büyük ihtimal direnç kayıtlıdır ilk sıfırlamadan sonra sorun olmaması düşündürdü sadece bu sorunun çözümü var mı?

Root atmak hakkında bilgim sıfır ama detaylı bir konusu varsa şansımı denerim. Numara değiştirmek çözüm oluyor ama cihazsal sorun olduğunu düşünüyorum. Yıllar önce kaçak wp kullanmıştım ama sorunun ondan dolayı olduğunu düşünmüyorum.
Bunun bir yöntemi daha var bilgisayar olmadanda yapabilirsiniz bende lsposed calismadigi icin veremiyorum

Oyla:
Üst Alt