Yardım Sıfırdan kurulumda yedekten geri yükleme

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu rom 12.5.18
Telefon Modeli
POCO F3
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar. Cihazıma eu. rom attım temiz kurulum yaptım hatasız bir şekilde kurulum bitti önceki rom global idi. şimdi kurulumu adım adım yaparken önceden buluttaki bir yedekten kurulum seçeneği olurdu şimdi o seçenek çıkmıyor. hadi çıkmadı içeriden yedeği seçip geri yüklerim diyorum giriyorum yedek mevcut ama geri yüklemek için yedeği arıyor yeden bulunamadı diyor. sebebi olsa acaba? daha önce de karşılaştım mecburen sıfırdan kurulum yaptım ama artık yorucu oluyor. çözümü var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba arkadaşlar. Cihazıma eu. rom attım temiz kurulum yaptım hatasız bir şekilde kurulum bitti önceki rom global idi. şimdi kurulumu adım adım yaparken önceden buluttaki bir yedekten kurulum seçeneği olurdu şimdi o seçenek çıkmıyor. hadi çıkmadı içeriden yedeği seçip geri yüklerim diyorum giriyorum yedek mevcut ama geri yüklemek için yedeği arıyor yeden bulunamadı diyor. sebebi olsa acaba? daha önce de karşılaştım mecburen sıfırdan kurulum yaptım ama artık yorucu oluyor. çözümü var mı?
bir de şimdi telefonu sıfırlamak istersen fabrika ayarlarına bunu twrp den mi yapmam gerek yoksa cihazın kendi yedekleme ve sıfırlama bölümünden mi?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sırıflama işlemini varsa twrp üzerinden yapmanız daha iyi olur. Yedekleme ve geri yükleme için bulut yerine Xiaomi'nin yedekleme uygulamasını yada Swift backup uygulamasını kullanırsanız kayıpsız bir şekilde sıfırlama ve geri yükleme yapabilirsiniz.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırıflama işlemini varsa twrp üzerinden yapmanız daha iyi olur. Yedekleme ve geri yükleme için bulut yerine Xiaomi'nin yedekleme uygulamasını yada Swift backup uygulamasını kullanırsanız kayıpsız bir şekilde sıfırlama ve geri yükleme yapabilirsiniz.
Hocam zaten xiaominin kendi yedeklemesini kullanırım hep. Ancak şimdi kurulumda zaten sormadı içeriden de yedek mevcut ancak yedeği geri yükle kısmına gelince yedek yok diyor. Swift backup uygulamasını kurayım deneyeyim. Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten xiaominin kendi yedeklemesini kullanırım hep. Ancak şimdi kurulumda zaten sormadı içeriden de yedek mevcut ancak yedeği geri yükle kısmına gelince yedek yok diyor. Swift backup uygulamasını kurayım deneyeyim. Teşekkürler hocam.
Hocam bir şey sorayım konu dışı ama. Eu rom da temalar nasıl Türkçe yapılır. Hep Çince

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam miui klasöründe bulunan yedeğinizi sıfırlamadan önce silinmeyecek bir konuma kopyalamadıysanız, yedeğiniz silinmiş olabilir. Ben tüm rom geçişlerinde miui yedekleme kullanıyorum uygulama yedeklerinde miui yedekleme sorun çıkarabiliyor uygulama için swift backup kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç veri kaybı yaşamadım.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hocam miui klasöründe bulunan yedeğinizi sıfırlamadan önce silinmeyecek bir konuma kopyalamadıysanız, yedeğiniz silinmiş olabilir. Ben tüm rom geçişlerinde miui yedekleme kullanıyorum uygulama yedeklerinde miui yedekleme sorun çıkarabiliyor uygulama için swift backup kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç veri kaybı yaşamadım.
Yerel yedek yapmıyorum ben çünkü işe yaramıyor. Mi Clod yedek yapıyorum. Ama dediğiniz programı deneyecem. Tema konusun da bilginiz var mı bu arada. Size zahmet konu varsa paylaşır mısın ben bulamadım.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yerel yedek yapmıyorum ben çünkü işe yaramıyor. Mi Clod yedek yapıyorum. Ama dediğiniz programı deneyecem. Tema konusun da bilginiz var mı bu arada. Size zahmet konu varsa paylaşır mısın ben bulamadım.
Tema konusunda bilgim dahilinde yardımcı olurum hocam, takıldığım yerde agit77 hocam yardımcı olur.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Tema konusunda bilgim dahilinde yardımcı olurum hocam, takıldığım yerde agit77 hocam yardımcı olur.
Eyvallah hocam. Bir kez yapmıştım eu rom da temaları Çince den normale çevirdim ama nasıl yaptım hiç aklımda kalmadı

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Eu rom global tema uygulaması

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Eyvallah hocam. Bir kez yapmıştım eu rom da temaları Çince den normale çevirdim ama nasıl yaptım hiç aklımda kalmadı
Hocam çinceden türkçeye dönüştürme konusunda bir bilgim yok ama çin mağazasından global mağazaya geçmek isterseniz uygulamayı güncellemeniz yeterli.

Oyla:
Üst Alt