- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- eu rom 12.5.18
- Telefon Modeli
- POCO F3
- Bootloader Kilidi
- Açık
merhaba arkadaşlar. Cihazıma eu. rom attım temiz kurulum yaptım hatasız bir şekilde kurulum bitti önceki rom global idi. şimdi kurulumu adım adım yaparken önceden buluttaki bir yedekten kurulum seçeneği olurdu şimdi o seçenek çıkmıyor. hadi çıkmadı içeriden yedeği seçip geri yüklerim diyorum giriyorum yedek mevcut ama geri yüklemek için yedeği arıyor yeden bulunamadı diyor. sebebi olsa acaba? daha önce de karşılaştım mecburen sıfırdan kurulum yaptım ama artık yorucu oluyor. çözümü var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de şimdi telefonu sıfırlamak istersen fabrika ayarlarına bunu twrp den mi yapmam gerek yoksa cihazın kendi yedekleme ve sıfırlama bölümünden mi?merhaba arkadaşlar. Cihazıma eu. rom attım temiz kurulum yaptım hatasız bir şekilde kurulum bitti önceki rom global idi. şimdi kurulumu adım adım yaparken önceden buluttaki bir yedekten kurulum seçeneği olurdu şimdi o seçenek çıkmıyor. hadi çıkmadı içeriden yedeği seçip geri yüklerim diyorum giriyorum yedek mevcut ama geri yüklemek için yedeği arıyor yeden bulunamadı diyor. sebebi olsa acaba? daha önce de karşılaştım mecburen sıfırdan kurulum yaptım ama artık yorucu oluyor. çözümü var mı?