Sohbet Siber Güvenlikle İlgilenen Arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Y2AJ
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 390

Y2AJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Bil. Mühendisliği
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere faydalı olacağını düşündüğüm bir davette bulunmak istiyorum ;

Bilgisayar Mühendisliği bölümü okuyorum, siz de takdir edersiniz ki teknolojiyle çok ilgiliyimdir. Forumdaki birçok arkadaşın da benim gibi ilgili olduğu kanısındayım. Bu yüzden okuduğum üniversitede yapılacak güzel bir etkinliği sizlerle paylaşmak istedim. Etkinlikte Siber Güvenlik alanı üzerine kariyer yapmış isimlerle tanışabilirsiniz, yazılım alanında yeni şeyler öğrenerek bilgi sınırlarınızı geliştirebilirsiniz. Üstelik katılım ücretsiz. Özellikle de benim gibi üniversite öğrencisi arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Ne de olsa bilgi paylaştıkça çoğalır :) Gerekli bilgileri aşağıya aktarıyorum ;

Yer : Beykoz Üniversitesi Kavacık Rektörlük Yerleşkesi - İstanbul

Tarih : 3 Mayıs 2019 (00.09 - 16.15)

Katılım linki :

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere faydalı olacağını düşündüğüm bir davette bulunmak istiyorum ;

Bilgisayar Mühendisliği bölümü okuyorum, siz de takdir edersiniz ki teknolojiyle çok ilgiliyimdir. Forumdaki birçok arkadaşın da benim gibi ilgili olduğu kanısındayım. Bu yüzden okuduğum üniversitede yapılacak güzel bir etkinliği sizlerle paylaşmak istedim. Etkinlikte Siber Güvenlik alanı üzerine kariyer yapmış isimlerle tanışabilirsiniz, yazılım alanında yeni şeyler öğrenerek bilgi sınırlarınızı geliştirebilirsiniz. Üstelik katılım ücretsiz. Özellikle de benim gibi üniversite öğrencisi arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Ne de olsa bilgi paylaştıkça çoğalır :) Gerekli bilgileri aşağıya aktarıyorum ;

Yer : Beykoz Üniversitesi Kavacık Rektörlük Yerleşkesi - İstanbul

Tarih : 3 Mayıs 2019 (00.09 - 16.15)

Katılım linki :

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Paylaştığın bizleri düşündüğün için teşekkür ederiz hocam. 3 Mayıs'ta mezuniyet törenim var okurken çok gelmek istedim ama maalesef tarih üzdü. Sizlere iyi yeşillenmeler :)

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Y2AJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Bil. Mühendisliği
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paylaştığın bizleri düşündüğün için teşekkür ederiz hocam. 3 Mayıs'ta mezuniyet törenim var okurken çok gelmek istedim ama maalesef tarih üzdü. Sizlere iyi yeşillenmeler :)

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlık olsun hocam, teşekkürler

Üst Alt