Rehber Shot on mi yazısı ekleme

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Arkadaşlar selamlar tekrardan,
Sizlere bir uygulama sunacağım bu uygulama ile benim gibi shot on mi yazmak isteyenler galerideki tüm fotoğraflara istediği texti hem de istediği semboller shot on yazabilecek.
Meraklıları için uygulama linki(Play store):

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Telefonun galerisine erişim izni olmayan üçüncü bir parti uygulama yerine her modelde olması gereken bir özellik olmasına rağmen bilgi için teşekkürler.

Bu arada uygulamayı ben de kullanıyordum fakat bir süreden sonra kurulu olduğunu unuttuğum için watermark istemediğim fotoğraflara dahi etiket yaptığı için silmiştim.

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun galerisine erişim izni olmayan üçüncü bir parti uygulama yerine her modelde olması gereken bir özellik olmasına rağmen bilgi için teşekkürler.

Bu arada uygulamayı ben de kullanıyordum fakat bir süreden sonra kurulu olduğunu unuttuğum için watermark istemediğim fotoğraflara dahi etiket yaptığı için silmiştim.
Gercekten ben de Max 2 var yazmıyor mesela illa çift kamera olacak ben de bu yöntemi buldum sanki biz dışlandık :D

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Gercekten ben de Max 2 var yazmıyor mesela illa çift kamera olacak ben de bu yöntemi buldum sanki biz dışlandık :D
Benim telefonumda çift kamera olmasına rağmen öyle bir seçenek yok.. Mix serisi tek kamera olmasına rağmen watermark ekleme özelliği var. Sanırım reklam/tanıtım amaçlı kullanıyorlar.

Üst Alt