Yardım Shenchao ve boe panel

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
Arkadaşlar internette Redmi Note 7 paneli Shenchao ya da boe panel olan satıcılar var mı acaba mesela x bir sitede satılan Redmi Note 7 nin paneli genelde Shenchao olan siteler var mi

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Maalesef böyle bir genelleme yok. Örneğin ben hepsiburadadan aldım Tianma varken, arkadaşım aynı satıcından aynı ürünü aldı onun şansına Chenchao çıktı. Bu nedenle net konuşmak şurada şu var demek imkansız. Zaten Boe gelme ihtimali çok çok düşük. GEnellikle serviste değişenler boe oluyor. Kutudan ilk çıktığında %70-80 Tianma oluyor. Onun dışında da Chenchao veya Jdi oluyor.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Maalesef böyle bir genelleme yok. Örneğin ben hepsiburadadan aldım Tianma varken, arkadaşım aynı satıcından aynı ürünü aldı onun şansına Chenchao çıktı. Bu nedenle net konuşmak şurada şu var demek imkansız. Zaten Boe gelme ihtimali çok çok düşük. GEnellikle serviste değişenler boe oluyor. Kutudan ilk çıktığında %70-80 Tianma oluyor. Onun dışında da Chenchao veya Jdi oluyor.
Ben sıfır aldım ve cihazdan boe panel çıktı. Renk olarak sarımtırak bir tonu vardı. Ayarlardan renk tonunu ayarladım. Ekrandan gayet memnunum, hiç sorun çıkartacak gibi durmuyor.

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Ben sıfır aldım ve cihazdan boe panel çıktı. Renk olarak sarımtırak bir tonu vardı. Ayarlardan renk tonunu ayarladım. Ekrandan gayet memnunum, hiç sorun çıkartacak gibi durmuyor.
Zaten Boe gelme ihtimali çok çok düşük. dedim çıkmaz demedim bende :) Baya şanslı kesimden birisiniz ama kendi özelimde seçme khakkım olsa Chenchao seçerdim. Bu arada JDİ, Boe'den de sarı duruyor yani Boe yine kabu ledilebilir.

Oyla:
Üst Alt