- Adım
- Tosun
- Cihazım
- Mİ 10T Pro
- Meslek
- Sys Support - IT
- Konular
- 92
Merhaba
geçenlerde netde gezerken bir fotoğrafcı arkadaşın konu anlatımında denk geldim
Ve sizlerle de paylaşmak istiyorum
Artık herkes cebindeki Akıllı tlf ile 360 derecelik fotoğraf çekebilecek hemde aynı anda ses kayıtlı olarak
linkdeki programı indirip kuruyorsunuz. Ve..
programı çalıştırdığınızda bu şekilde bir ekran geliyor... ayarlar kısmına kendiniz bakarsınız..
Take Photo sekmesi ile işleme başlayınız...
hedeflediğiniz alanı seçince ortadaki yazıya tıklayın ve
(bu resim kendi konu anlatımında olmadığı için kendim çekip ekledim)
ekrana bir adet ufak daiere ve bir adet de eksen geliyor... Eksen çizginiz daire üzerinde olacak ve siz kaydırmadan kendi etrafınızda döndüğünüzde program 360 derece dönüşü tamamlamış olacak ve size resmi sunacak.
şimdi istemiyorsanız resim dosyası diye tanımlanan dosya içerisinden sesleri silebilrisiniz
Kayıt ettiğiniz dosyalara root içindeki Sfera dizininde bulunuyor, ve maalesef dosya uzantısı .sfera olup xnview gibi yazılımla sadece ilk çekim noktası minik olarak görünüyor.
Ama.... Media Player Classic gibi bir program ile açtığınız da sizin kendi etrafınızda dönme şekliniz sanki bir video gibi görüntüleniyor.. Hızı biraz sizin dönme hızınızdan yüksek olmakla birlikte
yine de düzenleme ve düzeltme yapabilecekler için...
Konu ile daha detaylı bilgisi olanlar konuyu mod larda editletebilirler
geçenlerde netde gezerken bir fotoğrafcı arkadaşın konu anlatımında denk geldim
Ve sizlerle de paylaşmak istiyorum
Artık herkes cebindeki Akıllı tlf ile 360 derecelik fotoğraf çekebilecek hemde aynı anda ses kayıtlı olarak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkdeki programı indirip kuruyorsunuz. Ve..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
programı çalıştırdığınızda bu şekilde bir ekran geliyor... ayarlar kısmına kendiniz bakarsınız..
Take Photo sekmesi ile işleme başlayınız...
hedeflediğiniz alanı seçince ortadaki yazıya tıklayın ve
(bu resim kendi konu anlatımında olmadığı için kendim çekip ekledim)
ekrana bir adet ufak daiere ve bir adet de eksen geliyor... Eksen çizginiz daire üzerinde olacak ve siz kaydırmadan kendi etrafınızda döndüğünüzde program 360 derece dönüşü tamamlamış olacak ve size resmi sunacak.
şimdi istemiyorsanız resim dosyası diye tanımlanan dosya içerisinden sesleri silebilrisiniz
Kayıt ettiğiniz dosyalara root içindeki Sfera dizininde bulunuyor, ve maalesef dosya uzantısı .sfera olup xnview gibi yazılımla sadece ilk çekim noktası minik olarak görünüyor.
Ama.... Media Player Classic gibi bir program ile açtığınız da sizin kendi etrafınızda dönme şekliniz sanki bir video gibi görüntüleniyor.. Hızı biraz sizin dönme hızınızdan yüksek olmakla birlikte
yine de düzenleme ve düzeltme yapabilecekler için...
Konu ile daha detaylı bilgisi olanlar konuyu mod larda editletebilirler