Soru Sessiz modda istediğimiz kişinin sesini açma

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
Arkadaşlar Telefon sessizdeyken rehberden istediğimiz kişinin sesini açabilme gibi bi ayar varmıdır ? Seçtiğimiz kişi arayınca telefon sessizde olsa bile çalsın istiyorum aynı şekilde yine whatsaaptan ya mesaj kısmından mesaj gelince ses çıksın istiyorum böyle bir ayar varmıdır acaba ?

Telefonum mi8 se Android 10 - miui 12 esu stabil sürüm.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ayarlar/Ses ve titreşim ayarları altından rahatsız etme ayarlarına girdiğinizde açılan menüden rahatsız etmeyi seçtiğinizde VIP kişiler görünecek. Bu bölümden cihaz rahatsız etme modunda olsa dahi cihazın gelen çağrılar için normal ses vermesini istediğiniz kişileri belirleyebilirsiniz.

Oyla:

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Ses ve titreşim ayarları altından rahatsız etme ayarlarına girdiğinizde açılan menüden rahatsız etmeyi seçtiğinizde VIP kişiler görünecek. Bu bölümden cihaz rahatsız etme modunda olsa dahi cihazın gelen çağrılar için normal ses vermesini istediğiniz kişileri belirleyebilirsiniz.
Teşekkürler cevap için, sessiz modda olmuyor heralde bu özellik , benim istediğim sessiz modda diğer çağrılar veya bildirim gelince titresin ama seçtiğim kişilerden çağrı veya bildirim gelince ses çıksın , olmuyor heralde o şekilde , çokmu şey istiyorum acaba :D

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler cevap için, sessiz modda olmuyor heralde bu özellik , benim istediğim sessiz modda diğer çağrılar veya bildirim gelince titresin ama seçtiğim kişilerden çağrı veya bildirim gelince ses çıksın , olmuyor heralde o şekilde , çokmu şey istiyorum acaba :D

Maalesef sessiz mod kullanmıyorum hocam, ihtiyaç olduğunda rahatsız etme moduna alıyorum çok daha kolay bir kullanım sağlıyor. Bu VIP iimler sessiz moddayken atayabiliyor mu veya sessiz mod için farklı bir ayar var mı maalesef bilemiyorum.

Oyla:

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler o şekilde deniyim bende yapcak bişey yok.

Oyla:

xlmuptela

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
4g
Konular
5
Vip kişileri nasıl belirlicez peki

Oyla:

xlmuptela

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
4g
Konular
5
Bu şekilde seçili ama rahatsız etme modundayken sesli bildirimleri alacağımiz kişileri nasıl seçeceğiz .

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-05-00-17-53-071_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-12-05-00-17-53-071_com.android.settings.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:
Üst Alt