Yardım Sesim karşı tarafa gitmiyor

TarikYildiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.1 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi note3 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note3 pro cihazımdan görüşme yaparken karşı taraf sesimi almıyor. Hoparlöre verince sesimi duyuyor. Mıuı 10.1.1.0 yükledikten sonra oldu.

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
Telefonuuzun ahizesi tıkanmış olabilir. Bir kulak çöpünün ucunu hafifçe ıslatın ahizeyi silin sonra hemen kuru bir bezle silin. Fön makinesinin soğuk kısmıyla en fazla 20 saniye ahizeye 30 cm uzaktan tutun. Sonuçlarını söyleyin

Oyla:

TarikYildiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonuuzun ahizesi tıkanmış olabilir. Bir kulak çöpünün ucunu hafifçe ıslatın ahizeyi silin sonra hemen kuru bir bezle silin. Fön makinesinin soğuk kısmıyla en fazla 20 saniye ahizeye 30 cm uzaktan tutun. Sonuçlarını söyleyin

Dostum öncelikle yardımın ve verdiğin cevaptan dolayı teşekkür ederim. Dediğini birebir yaptım ve mükemmel olmasa da olumlu sonuç aldım. Artık sesim kısık da olsa karşı tarafa gidiyor. Acaba youtube üzerinden cihazı sökme videolarına bakıp mikrofon bölümüne iyice temizlesem mi?

Oyla:

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
Dostum öncelikle yardımın ve verdiğin cevaptan dolayı teşekkür ederim. Dediğini birebir yaptım ve mükemmel olmasa da olumlu sonuç aldım. Artık sesim kısık da olsa karşı tarafa gidiyor. Acaba youtube üzerinden cihazı sökme videolarına bakıp mikrofon bölümüne iyice temizlesem mi?
Garantinin gitme ihtimali var. Uzman değilseniz böyle işlere bulaşmayın vidaları yanlış dizerseniz anakarta zarar verirsiniz.
Son olarak rica ederim hocam yardım edebildiysem ne mutlu ;)

Oyla:
Üst Alt