Çözüldü Ses tonları müzikler uygulamasına yükleniyor yardım!

Burhancee52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhab
Cihazım
Redmi note7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, redmi note 7 kullanıyorum güncelleme yaptıktan sonra müzikler uygulamasına sürekli 12 tane ses tonu yükleniyor silmeme rağmen 1-2 saat sonra kendi kendine tekrar oraya geliyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Guncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çözüm
Aslında daha çok sesler var müziklerde. Bunun çözümü basit. Sol üstten ya da neredeyse ayarlara girip ses dosyalarını filtrele'den mb ayarını biraz yükseltin,geri çıkıp gidip gitmediğini kontrol edin istemediğiniz dosyalar gidene kadar yapmaya devam edin.

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Aslında daha çok sesler var müziklerde. Bunun çözümü basit. Sol üstten ya da neredeyse ayarlara girip ses dosyalarını filtrele'den mb ayarını biraz yükseltin,geri çıkıp gidip gitmediğini kontrol edin istemediğiniz dosyalar gidene kadar yapmaya devam edin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-06-08-23-57-436_com.miui.player.jpg
    Screenshot_2021-09-06-08-23-57-436_com.miui.player.jpg
    226 KB · Görüntüleme: 4
Oyla: Çözüm

Burhancee52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhab
Cihazım
Redmi note7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüldü sayenizde teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt