Yardım Ses tamamen gitti

emrebaskurtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
2
Arkadaşlar cihaz joyuse note 9 pro 128gb

Crdroid kullanıyordum, güncellemesi geldi orangefoxtan üzerine kurdum, gayet iyi çalışırken bisüre sonra durup dururken reset attı ve telefonun sesi gitti
tuş sesi, video sesi, arama sesi hiçbir ses çıkmıyor. Başka aosp romlar kurup denedim, aynı şekilde sorun devam ediyor.
Korkuyorum kalıcı bir şey olmuş olabilir mi yoksa yazılımsal mı? düşme vs. yok gayet sıkıntısızdı bugüne kadar.

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
23
Sorun hala devam ediyor mu hocam benim de mi 9T de ses çıkmıyor

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
Arkadaşlar cihaz joyuse note 9 pro 128gb

Crdroid kullanıyordum, güncellemesi geldi orangefoxtan üzerine kurdum, gayet iyi çalışırken bisüre sonra durup dururken reset attı ve telefonun sesi gitti
tuş sesi, video sesi, arama sesi hiçbir ses çıkmıyor. Başka aosp romlar kurup denedim, aynı şekilde sorun devam ediyor.
Korkuyorum kalıcı bir şey olmuş olabilir mi yoksa yazılımsal mı? düşme vs. yok gayet sıkıntısızdı bugüne kadar.
bunu anlamanın en kestirme yolu fastboottan stock rom kurup denemek hocam,twrp üzerinden yükleme yoluyla bazen sapıtabiliyor cihazlar

emrebaskurtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu anlamanın en kestirme yolu fastboottan stock rom kurup denemek hocam,twrp üzerinden yükleme yoluyla bazen sapıtabiliyor cihazlar
dediğini defalarca yaptım başarısız oldu. sonradan bi arkadaş beni uyandırdı ve sorunu buldum. PERSİST.İMG. bu dosya fastboot yüklesen de güncellenmiyor, ayrıyeten yükleyince düzeldi.

Üst Alt