Yardım Ses kısma ve açma tuşuna aynı anda defalarca basınca çıkan menü

ereeennn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Note 8 PRO
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar bu hep çıkıyor karşıma durup dururken, ses kısma ve yükseltme tuşuna aynı anda 3 4 kez basınca çıkıyor nedir bu? Kabul etmeli miyim?

Ekli dosyalar

• IMG_20201126_232015.jpg
    IMG_20201126_232015.jpg
    191,1 KB · Görüntüleme: 29

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Hocam bunu ben şansa rastalamistim telefonun ses açma ve kısma tuşlarıyla oynarken bir yazılım hatasını kaydetmek için kullanıyor sanırım burda ilk defa kullanacağınız için izin istiyor izin verirseniz eğer bir daha hızlıca ses açma kısma tuşları yaparsanız kayıt a başlayacak ve bunu zip dosyalarına kaydetcek bunu dediğim gibi yazılım hatası bulfugunuzda xioami ye atmak için kullanılır kodlama diline çeviriyor dediğim gibi bu telefondaki hataları kaydetmek için kullanılan bir şey zip dosyalarında saklıyor eğer yanlışlıkla böyle yapıp kayıt yaptıysanız zip dosyalarında bugreport ve o günün tarihi yazan dosyayı silebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok hızlı ses açma ve kısma tuşlarına basarsanız gelir ama ben olsam kullanmayacağım için suanlik izin vermem bir daha yanlışlıkla yaparsanız çünkü kayita basliyor

Oyla:

Evren233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Eren E
Cihazım
redmi 9t
Konular
0
Hocam bunu ben şansa rastalamistim telefonun ses açma ve kısma tuşlarıyla oynarken bir yazılım hatasını kaydetmek için kullanıyor sanırım burda ilk defa kullanacağınız için izin istiyor izin verirseniz eğer bir daha hızlıca ses açma kısma tuşları yaparsanız kayıt a başlayacak ve bunu zip dosyalarına kaydetcek bunu dediğim gibi yazılım hatası bulfugunuzda xioami ye atmak için kullanılır kodlama diline çeviriyor dediğim gibi bu telefondaki hataları kaydetmek için kullanılan bir şey zip dosyalarında saklıyor eğer yanlışlıkla böyle yapıp kayıt yaptıysanız zip dosyalarında bugreport ve o günün tarihi yazan dosyayı silebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok hızlı ses açma ve kısma tuşlarına basarsanız gelir ama ben olsam kullanmayacağım için suanlik izin vermem bir daha yanlışlıkla yaparsanız çünkü kayita basliyor
kanka bu yalıtım ayarlarını nasıl kapatıcam ses kısma tuşuna basıyorum ses yükseltiyor tek tek basıyorum bunu aciyor kafama takildi lütfen yardim et

Oyla:
Üst Alt