Yardım ses kısma tuşu normalde çalışmıyor ama insta da çalışıyor

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
selamlar mi5 kullanıyorum telefonda ses açma tuşunda hiç bir sıkıntı yok ancak ses kısma tuşuna bastığım zaman telefon tepki vermiyor.instagramda hikaye bölümünde ses kısma tuşu çalışıyor sebebini anlayamadım bilen veya yardım edebilecek var mı?

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle, Instagram da çalışması da. Bunun bir göstergesi. Bl kilidiniz açıksa miflash ile kullandığınız romu temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle, Instagram da çalışması da. Bunun bir göstergesi. Bl kilidiniz açıksa miflash ile kullandığınız romu temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Öncelikle bi fabrika ayarlarına geri gelse düzelmezse rom işine girse daha iyi olmaz mı hocam :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Öncelikle bi fabrika ayarlarına geri gelse düzelmezse rom işine girse daha iyi olmaz mı hocam :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrudur hocam, her şey zaten sıfırlanacağından direkt temiz kurulumu önerdim, ama hocamız rom konusunda pek tecrübeli değilse elbette ki önce fabrika ayarlarına dönmesi daha iyi. :)

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
selamlar mi5 kullanıyorum telefonda ses açma tuşunda hiç bir sıkıntı yok ancak ses kısma tuşuna bastığım zaman telefon tepki vermiyor.instagramda hikaye bölümünde ses kısma tuşu çalışıyor sebebini anlayamadım bilen veya yardım edebilecek var mı?
Hangi romu kullanıyorsunuz Bazı romlarda ses tuşu atama özelliği bulunuyor yapmış olabilirmisiniz?

Oyla:

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur hocam, her şey zaten sıfırlanacağından direkt temiz kurulumu önerdim, ama hocamız rom konusunda pek tecrübeli değilse elbette ki önce fabrika ayarlarına dönmesi daha iyi. :)
biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın miui 10 geldi güncelledim gps sorunum da vardı telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdüm ancak sorun hala devam ediyor tuş arada basıyor bazen basmıyor basması için bir kere ses açmaya basıyorum ardından kısıyorum nasıl düzeltebilirim

Oyla:
Üst Alt