Soru Ses kısma tuşu içeri göçtü

Heisenberke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Berke
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
9
Arkadaşlar telefonu alalı 2- ay oldu benimle aynı anda alan arkadaşımın tlefonuyla kıyasladık onun ses kısma tuşu biraz daha dışarda benim içeri göçmüş onun tuşlarına bastığımızda ses çıkarken benimki göçtüğünden ses çıkarmıyor işlev konusunda sıkıntı yok ama düzeltmek için ne yapmalıyım

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Arkadaşlar telefonu alalı 2- ay oldu benimle aynı anda alan arkadaşımın tlefonuyla kıyasladık onun ses kısma tuşu biraz daha dışarda benim içeri göçmüş onun tuşlarına bastığımızda ses çıkarken benimki göçtüğünden ses çıkarmıyor işlev konusunda sıkıntı yok ama düzeltmek için ne yapmalıyım
Garantili ise garantiye gönderebilirsiniz.
Değilse de yapabilecek bir tamirci bulabilirsiniz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Sıkıntı olmaz işlevi görüyorsa. Aynısı benim eski note 2 de olmuştu. İçine göçtükten sonra daha 2 yıl filan kullanmıştım. Sonra da sattım tabi ama içine sinmiyorsa 20-30 liraya yaptırırsın en fazla bulunduğun yere göre. Garanti varsa da deneyebilirsin bazıları kullanım hatası diyor ama yine de dene şansını

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
İşlevinde sorun olmadığı sürece telefonun içini açtırmamanızı öneririm. Dıştan müdahale ile yapılabilir belki...

Oyla:
Üst Alt