Yardım Ses kaydı alabilen telefon öneri

mahseer898

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahser
Cihazım
Mi6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom
Telefon Modeli
Poco x3
Bootloader Kilidi
Açık
Babama telefon lazım. Şu anki telefonu poco x3 içinde eu rom ile kullanıyor. Mevcut kullanım şeklini ve özelliklerini çok seviyor. En çok sevdiği ve kullandığı özellik çağrı esnasında ses kaydı alabilmesi.

Ancak mevcut telefonunun iki defa batarya değiştirmemize rağmen artık gitmiyor ve işi gereği telefon günü çıkarması gerekiyor.

Kayıt sorunu olmayan, çağrı esnasında ses kaydı alabilen bir telefon ihtiyacımız var işin özü 15 bine kadar bütçemiz var. Neler önerirsiniz ?

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
68
Ses kaydı almak suç diye biliyorum.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
HyperOS 2 ile çıkan yeni nesil telefonlar ilk kurulum işleminde bölge seçimi hong kong yapılırsa ses kaydı özelliği aktif şekilde kurulum yapar.

Poco X7 Pro mesela bu konuda uygun. Server kayıt ile 15e satılıyor.

Oyla:

mahseer898

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahser
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HyperOS 2 ile çıkan yeni nesil telefonlar ilk kurulum işleminde bölge seçimi hong kong yapılırsa ses kaydı özelliği aktif şekilde kurulum yapar.

Poco X7 Pro mesela bu konuda uygun. Server kayıt ile 15e satılıyor.
Peki poco x7 pro aldık diyelim server kayıtlı içine istediğimiz eu rom va kurulabilir mi ?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Peki poco x7 pro aldık diyelim server kayıtlı içine istediğimiz eu rom va kurulabilir mi ?
Bootloader kilidi açıp kurabilirsiniz. Kayıtsız alıp server kayıt yapılırken istediğiniz ülkenin romunu da kurdurabilirsiniz buna tüm güncel Xiaomi cihazlar dahil.

Oyla:

mahseer898

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahser
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açıp kurabilirsiniz. Kayıtsız alıp server kayıt yapılırken istediğiniz ülkenin romunu da kurdurabilirsiniz buna tüm güncel Xiaomi cihazlar dahil.
Ses kaydı açık olan arama ve mesajlar uygulaması miui olan ülke romu hangisidir peki hocam

Oyla:

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Ses kaydı açık olan arama ve mesajlar uygulaması miui olan ülke romu hangisidir peki hocam
hocam taiwanda endonezyada var rusya da vardı sanırım bir de çin romu da var ama çin kurmayın google servisleri yoktur cihaz ingilizcedir çok sorun yaşarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada güncel cihazlarda bootloader kilidi açmak bir hayli zordur. üstteki hocamın dediği gibi server kayıt yaptırırken bu ülkelerden birinin romunu kurdurtup kayıt yaptırın sorunsuz kullanırsınız

Oyla:
Üst Alt