Yardım Ses cikmiyor sesi algilamiyor yeniden baslatinca duzeliyor

delincios

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 5 prime
Konular
5
Telefonum dün elime ulasti cepporttan satin aldim. 8.1.4 surumunu indirdim resmi siteden sonra guncelleme bolumunde 8.2.1 guncellemesi gorundu onu da indirdim suan telefon 8.2.1.

Bazen ses karti bloke oluyor sanki.
Aramada, duoda skypeda hicbir yerde benim sesim karsi tarafa gitmiyor karsinin sesi bana gelmiyor. Zil sesi bildirim sesi uygulama ici sesler hicbir ses cikmiyor. Kulakligi takinca da duzelmiyor. Yeniden baslatinca duzeliyor ancak kimi zaman 10 dk sonra kimi zaman 2 saat sonra gene ses gidiyor gene yeniden baslatiyorum.

Bir de dokunmatik bazen algilamiyor mesela suan forumda uyelik acarken kayit ol butonuna uc kez bastim bazen uygulamaya tikliyorum acilmiyor bi daha tiklamam gerekiyor.

Telefonu cift tikla uyandirma ozelligi de cogu zaman calismiyor ve bu telefon daha 1 günluk ne yapmaliyim

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
usta tıklama olayları her telefonda farklıdır ama tabi sen bilirsin telefonu wi fi a bağladıysan iade de almazlar bildiğim kadarıyla garantiye yönlendirirler geçmiş olsun şansını dene iade değişim için kolay gelsin şimdiden

Oyla:

delincios

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 5 prime
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkurler cevap icin. cihaz mi 5 prime bu arada

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Telefonum dün elime ulasti cepporttan satin aldim. 8.1.4 surumunu indirdim resmi siteden sonra guncelleme bolumunde 8.2.1 guncellemesi gorundu onu da indirdim suan telefon 8.2.1.

Bazen ses karti bloke oluyor sanki.
Aramada, duoda skypeda hicbir yerde benim sesim karsi tarafa gitmiyor karsinin sesi bana gelmiyor. Zil sesi bildirim sesi uygulama ici sesler hicbir ses cikmiyor. Kulakligi takinca da duzelmiyor. Yeniden baslatinca duzeliyor ancak kimi zaman 10 dk sonra kimi zaman 2 saat sonra gene ses gidiyor gene yeniden baslatiyorum.

Bir de dokunmatik bazen algilamiyor mesela suan forumda uyelik acarken kayit ol butonuna uc kez bastim bazen uygulamaya tikliyorum acilmiyor bi daha tiklamam gerekiyor.

Telefonu cift tikla uyandirma ozelligi de cogu zaman calismiyor ve bu telefon daha 1 günluk ne yapmaliyim
cihazda bootloader kilidi varsa (açıksa) mi flasla cihazı fastboot moda alarak temiz bir kurulum yapın (64 bt bir bilgisayarda 64 bit mi flasla),Sorununuz belki yazılmsal bir durum olabilir.

Oyla:

delincios

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 5 prime
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
irtibata geçtim cepport ile ali osman bey kargolamamı format atılacağını söyledi şu an cihaz onlarda cihaz dönünce tekrar güncellerim durumu destek olan arkadaşlara teşekkürler

Oyla:

theleoncancan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7.0
Cihazım
mi 5
Konular
0
Aynı sorun bendede yaklaşık 2 haftadır devam ediyor. Telefonu resetleyince kendine geliyor. Telefonda ne arama sesi ne müzik sesi hiçbir ses çıkmıyor. Çözümü bulan olursa sevinirim. Herkese kola gele.. Mi5 kullanıyorum. 7.6.15

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Aynı sorun bendede yaklaşık 2 haftadır devam ediyor. Telefonu resetleyince kendine geliyor. Telefonda ne arama sesi ne müzik sesi hiçbir ses çıkmıyor. Çözümü bulan olursa sevinirim. Herkese kola gele.. Mi5 kullanıyorum. 7.6.15

Romdan kaynaklı galiba çünkü bende Mi5 Prime kullanıyorum bazen oluyor ama Lineageos da hiç sıkıntı olmadı ama bende İnat yaptım bekliyorum Miui 8.5.2 yi 8.2.2 devam

Oyla:
Üst Alt