Yardım Ses acip kapatma ve power tusu calismiyor

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaslar birden ses arttirip kapatma ve power tusu calismamaya basladi. Cihazim rootlu. Neden oldu bu ve nasil cozebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buttons remapper diye bir uygulamayla kapasitif tuslari iptal edip tam ekran hareketlerine gectim. Bir sure sonra ses acip kapatma tuslari calismadi. Telefonu yeniden baslattim, programi kaldirim, tam ekran hareketlerinden vazgectim yok olmuyor. Aksine simdi power tusu da calismiyor:( ne yapabilirim?

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaslar birden ses arttirip kapatma ve power tusu calismamaya basladi. Cihazim rootlu. Neden oldu bu ve nasil cozebilirim?

Buttons remapper diye bir uygulamayla kapasitif tuslari iptal edip tam ekran hareketlerine gectim. Bir sure sonra ses acip kapatma tuslari calismadi. Telefonu yeniden baslattim, programi kaldirim, tam ekran hareketlerinden vazgectim yok olmuyor. Aksine simdi power tusu da calismiyor:( ne yapabilirim?
Mevcut romu tekrardan sıfırdan kurun, düzelir

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:( miui pro 8.8.30u kullaniyorum. Sanirim 8.9.6 cikmis hazir yeniden kurmusken onu mu kursam ne dersiniz?

Ayrica telefonu kapatamiyorum ve recoverye girip giremicegimden emin degilim telefon kapaninca tuslar basmayabilir diye

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
:( miui pro 8.8.30u kullaniyorum. Sanirim 8.9.6 cikmis hazir yeniden kurmusken onu mu kursam ne dersiniz?

Ayrica telefonu kapatamiyorum ve recoverye girip giremicegimden emin degilim telefon kapaninca tuslar basmayabilir diye
Deneyin derim

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

ertugrulsword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Aynı sorun bir abimin başına geldi bir yama gelmiş yama güncellemesinden sonra telefon sesi kendi kendine açıyor tuş kilidi kitleniyor kalıyor böyle güncellemeden sonra bana gelmemişti benim telefonda yok donanımsal diye düşündüm ama güncelleme sonrası böyle olması garibime gitti var

Oyla:
Üst Alt