Yardım Servisten Gelen Telefonun Imeı Kayıtsız Olması

hasanaltas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi S2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global (sürümü bilmiyorum)
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dostlar merhaba daha önce konu açmıştım telefonum açılmadığı için ve çözememiştim. Garanti kapsamında Genpa Teknik Servise gönderdim. Anakartı değiştirip göndermişler. 4-5 gün oldu servisten geleli ve bugün imeiniz kayıtsızdır diye sms geldi. Genpanın telefonun aradığımda da telesekreter çıkıyor müşteri hizmetleri yok heralde. Ne yapmalıyım?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dostlar merhaba daha önce konu açmıştım telefonum açılmadığı için ve çözememiştim. Garanti kapsamında Genpa Teknik Servise gönderdim. Anakartı değiştirip göndermişler. 4-5 gün oldu servisten geleli ve bugün imeiniz kayıtsızdır diye sms geldi. Genpanın telefonun aradığımda da telesekreter çıkıyor müşteri hizmetleri yok heralde. Ne yapmalıyım?
Belli bir süre sonra 1-2 hafta içerisinde kontrol edin kayıt gerçekleşmez ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Takılan anakartın 3 ay süresi oluyor, arayıp bilgilendirme yapın sorun olmayacaktır.

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Anakart bugün bilgileri taşıyor hocam.Ondan dolayı yenilenen anakartin imeiside yenileniyor.İletisime geçerseniz yaparlar merak etmeyin

Oyla:
Üst Alt