Çözüldü Servis sorunsalı

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
merhaba. 2 haftalik araştırma sonucu alacagim modeli netleştirdim: redmi nt 4 ancak sorun su ki teknik servis konusu siparisi vermekten beni alikoyuyo. en yaygin delta ve evo ve bunlari googleda aratinca neredeyse sikayetten baska bir sey yok. kvkli olanlar pahali kvk düşünmüyorum. kalakaldim boyle ne redminote4ten vazgeçip belki resmi distributoru olan modellere yönelebiliyorum ne de bu servislerle ilgili yorumlar buyken alim yapabiliyorum. ne yapmamı önerirsiniz?

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
merhaba. 2 haftalik araştırma sonucu alacagim modeli netleştirdim: redmi nt 4 ancak sorun su ki teknik servis konusu siparisi vermekten beni alikoyuyo. en yaygin delta ve evo ve bunlari googleda aratinca neredeyse sikayetten baska bir sey yok. kvkli olanlar pahali kvk düşünmüyorum. kalakaldim boyle ne redminote4ten vazgeçip belki resmi distributoru olan modellere yönelebiliyorum ne de bu servislerle ilgili yorumlar buyken alim yapabiliyorum. ne yapmamı önerirsiniz?
Merhaba Tiraki59

Teknik servis imkanında MİUİ destekli tek satıcı cepport 'tur. (üzerine tıklayarak forum profiline gidebilirsin)
Xiamoi Redmi Note 4 64 GB / 4GB RAM cepport satıcısı tarafından satılan ürün linki ;

Ayrıca kendisine özelden sorabilirsin.

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Tiraki59

Teknik servis imkanında MİUİ destekli tek satıcı cepport 'tur. (üzerine tıklayarak forum profiline gidebilirsin)
Xiamoi Redmi Note 4 64 GB / 4GB RAM cepport satıcısı tarafından satılan ürün linki ;

Ayrıca kendisine özelden sorabilirsin.
hocam baktim zaten, delta garantili bu d. ne degisti?bi de servis imkaninda miui destekli tek satici ne demek allah askina, cepporta itibar kazandirmak icin algi operasyonu yapiyosunuz , buranin onlarin forumu oldugunu da biliyorum muhtemelen ban yicem ama gercegi soylemek zorundayinlm

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
hocam baktim zaten, delta garantili bu d. ne degisti?bi de servis imkaninda miui destekli tek satici ne demek allah askina, cepporta itibar kazandirmak icin algi operasyonu yapiyosunuz , buranin onlarin forumu oldugunu da biliyorum muhtemelen ban yicem ama gercegi soylemek zorundayinlm
algı operasyonu yaptığım yok dostum. Alıp almamak sana kalmış, İthalatçı Kargo delta servis 1 hafta önce yakınımın telefonunu gönderdik, ne gibi bir sorunun var anlayamadım bir sorunum olduğunda durumu bana karşı açıkladılar bu yüzden cepport'u tavsiye ettim.

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
algı operasyonu yaptığım yok dostum. Alıp almamak sana kalmış, İthalatçı Kargo delta servis 1 hafta önce yakınımın telefonunu gönderdik, ne gibi bir sorunun var anlayamadım bir sorunum olduğunda durumu bana karşı açıkladılar bu yüzden cepport'u tavsiye ettim.
servis imkaninda miui destekli tek satici, bu ne demek? fikrin var mi? mi ui arayuz degil mi? arayuz servise destek mi veriyor? muhtemelen markayi firmayi kastediyosun orda hadi oyle olsun. servis imkaninda xiaomi destek mi veriyor? ne alaka?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Konu başıkları büyük harflerle açmak yasaktır konu başlığı tekrar düzenlendi iyi forumlar.

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
servis imkaninda miui destekli tek satici, bu ne demek? fikrin var mi? mi ui arayuz degil mi? arayuz servise destek mi veriyor? muhtemelen markayi firmayi kastediyosun orda hadi oyle olsun. servis imkaninda xiaomi destek mi veriyor? ne alaka?
Buradan da ulaşabileceğin, ve şu ana kadar tüm sorunlarımda dönen bir firma olduğu için önerdim. Tek bir sorun yaşadım onlarla bi tek kargo meseleyi öğrendim ve konuyu kapattım . Anlayacağın teknik olsun garanti olsun en kolay ulaşabileceğin önerdiğim firma sana illa oradan al demiyorum fikir veriyorum, uygulamak ve uygulamamak sana kalmış.

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
Konu başıkları büyük harflerle açmak yasaktır konu başlığı tekrar düzenlendi iyi forumlar.
hayatimda ilk defa forum kullaniyorum diyebilirim. baya da karisik geldi ztn. kusura bakmayin
[doublepost=1515172404,1515172249][/doublepost]
Buradan da ulaşabileceğin, ve şu ana kadar tüm sorunlarımda dönen bir firma olduğu için önerdim. Tek bir sorun yaşadım onlarla bi tek kargo meseleyi öğrendim ve konuyu kapattım . Anlayacağın teknik olsun garanti olsun en kolay ulaşabileceğin önerdiğim firma sana illa oradan al demiyorum fikir veriyorum, uygulamak ve uygulamamak sana kalmış.
ben cepport pompalayan, onlardan biri sandim seni o anlamsiz ifadeyi kullaninca. alti bos tamamen diger satıcılara nazaran daha guvenli, resmi vesaire oldugunu dusundurme amacli bi algi operasyonu ifadesi . her yere de yazmislar. her neyse. kusura bakma o halde.

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Şuan hem algı operasyonu yapıyorum hemde gerçekleri söylüyorum....Deneyimlerim ile sabittir durum.... CEPPORT xiaomi cihaz konusunda en uzman satıcı firmadır. Cepport tan kimseyi de tanımam etmem trk ilişkimiz yaptığım 3_5 alışveriş... Hem öneri fikir isteniyor hemde yardımcı olana atar gider yapılıyor pes vallahi.......

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
tamam CEPPORT iyi bir satıcı olabilir sorun servis ağı bence garantisiz yurt dışı cihaz almak daha mantıklı dahada ucuz çünkü servis delta evo bunlar hikaye bakmıyorlar bakmadıkları gibi saçma sapan bahanelerle kullanıcı hatası deyip üstünden atıyorlar çaresi varmı tabiki var hakem heyeti bu servis lerle iyi baş ediyor ALLAH razı olsun

Üst Alt