Yardım Servis Alay Eder Gibi Davranıyor

MustafaCanb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi not10
Konular
1
Media marktan aldıgım redmi not10 cihazım ı 3 ay oldu 3899 tl e Şarj kablosu taktıgım yerde ki Kasa da acıkcık oldugunu farkettim Media markt a gittim olayı anlattım eş deger cihazla karsılastırdılar onda sorun yok ama benım cıhazımda acılma war
Servie e götürdüm SORUN OLMADIGINA BENİ İNANDİRMAYA CALISTILAR GÜLÜNÇ Bİ DURUM AYNI CIHAZLA KARSILASTIRIN DEDIGIMDE SORUN YOK DEYİP CİHAZIMI WERDİLER ŞAKA GİBİ DETAYLI TEMİZLİK YAPILDI KALİBRASYON YAPILDI YAZMISLAR SORUN BU DEĞİL....
TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYETTE BULUNDUM HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAGIM...

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Media marktan aldıgım redmi not10 cihazım ı 3 ay oldu 3899 tl e Şarj kablosu taktıgım yerde ki Kasa da acıkcık oldugunu farkettim Media markt a gittim olayı anlattım eş deger cihazla karsılastırdılar onda sorun yok ama benım cıhazımda acılma war
Servie e götürdüm SORUN OLMADIGINA BENİ İNANDİRMAYA CALISTILAR GÜLÜNÇ Bİ DURUM AYNI CIHAZLA KARSILASTIRIN DEDIGIMDE SORUN YOK DEYİP CİHAZIMI WERDİLER ŞAKA GİBİ DETAYLI TEMİZLİK YAPILDI KALİBRASYON YAPILDI YAZMISLAR SORUN BU DEĞİL....
TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYETTE BULUNDUM HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAGIM...
Sonuna kadar gidin hocam ben aracı kişi veya kurumdan ürün almayı pek sevmiyorum bahane benim düşüncem şu şekilde Xioami cihazlar düşmedikce ağır darbe almadıkça hiç bir şekilde sorun çıkarmıyor bu tarz sorunlar olunca zaten garantiye girmiyor direk yurt dışı alıyorum ilk elime alıp sağına bakıp kısa sürede anlıyoruz birşeyi var yok ödemesini yapıyorum iş bitiyor.
Yani yarı fiyatına garantisiz alıyorum hocam

MustafaCanb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi not10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LÜTFEN YARDIM EDİN
Sonuna kadar gidin hocam ben aracı kişi veya kurumdan ürün almayı pek sevmiyorum bahane benim düşüncem şu şekilde Xioami cihazlar düşmedikce ağır darbe almadıkça hiç bir şekilde sorun çıkarmıyor bu tarz sorunlar olunca zaten garantiye girmiyor direk yurt dışı alıyorum ilk elime alıp sağına bakıp kısa sürede anlıyoruz birşeyi var yok ödemesini yapıyorum iş bitiyor.
Yani yarı fiyatına garantisiz alıyorum hocam
Kasada acılma var garanti bişey yok diyor Magazaya götürüyorum hatalı oldugunu kabul ediyor ürünün ama garanti hatalı diyecek diyor :S

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
LÜTFEN YARDIM EDİN

Kasada acılma var garanti bişey yok diyor Magazaya götürüyorum hatalı oldugunu kabul ediyor ürünün ama garanti hatalı diyecek diyor :S
Eğer cihazınız Xiaomi Türkiye garantisi altındaysa servis hizmetleri Genpa, Ouno ve Evofone tarafından sağlanmakta. Eğer bunlardan birine götürdüyseniz ve kabul etmiyorsa diğerlerinden birinde şansınızı deneyebilirsiniz.

En kötü ihtimalle THH'ye başvurabilir ve bilirkişi incelemesi isteyebilirisiniz.

Üst Alt