Yardım Server kayıtlı cihazda rom değiştirme

Darklord138472947

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
XiomiRedmiNote2
Konular
5
Merhabalar cihazım 13 Pro Plus+ ve server kayıt var ve kullandığım HyperOS 2 romdan memnun değilim. Eu rom yada custom rom kurmak istiyorum ama kayıt gider mi gitmez mi emin değilim. Cihaz bildiğim kadarıyla çin
cihazı detayları bıraktım buraya bakabilirsiniz sevinirim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Kayıtdan ziyade bootloader kilidi önemli. Açık olmazsa yükleyemezsiniz.

Darklord138472947

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
XiomiRedmiNote2
Konular
5
Kayıtdan ziyade bootloader kilidi önemli. Açık olmazsa yükleyemezsiniz.
Hocam kilidi açarım da IMEI giderse başım çok ağrır. Bu romu kurmak istiyorum ayrıca

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Server kayıt tüm aşamalarıyla doğru yapıldıysa gitmez. Bu sorunun cevabını sadece işlem yapan kişi bilir.

Seken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ne ?
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Poco F8 Ultra telefonumu yeni aldım. server kayıtlı ve sağolsun aldığım yer bootloader kilidi de açık geldi. telefonu kullanmaya başlamadan direk custom rom yükledim o şekilde kullanmaya başladım şimdi. bildiğim kadarıyla sıfırlama format gibi durumlarda gitmiyor.

düşük bir ihtimal de olsa bence bootloader kilidini açarken belki gidebilir. fakat fastboot üzerinden rom yüklemeyi denedim sorunsuz bilmenizi isterim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Poco F8 Ultra telefonumu yeni aldım. server kayıtlı ve sağolsun aldığım yer bootloader kilidi de açık geldi. telefonu kullanmaya başlamadan direk custom rom yükledim o şekilde kullanmaya başladım şimdi. bildiğim kadarıyla sıfırlama format gibi durumlarda gitmiyor.

düşük bir ihtimal de olsa bence bootloader kilidini açarken belki gidebilir. fakat fastboot üzerinden rom yüklemeyi denedim sorunsuz bilmenizi isterim.
Bu tür durumlar her cihazda bireyseldir. Genelleme yapmak kesinlikle yanlıştır ve diğer cihaz sahibini yanlış yönlendirmiş olabiliriz.
Sizin cihazda kilidin direk açılması 17 serisi gibi o cihaza özel bir yazılımsal açıktan kaynaklıdır.
Ayrıca Sizin cihaza özel nvdata ekranında kalma hatasını şanslısınız ki işlem yapan yer doğru işlemle fixlemiş yoksa sadece bu cihaza özel bu sorunu yaşardınız.
Custom rom seçeneği de zaten biliyorsunuz QC işlemcili cihazlara özel olup MTK işlemcili cihazlarda custom rom seçeneği yok diyebilecek kadar kısıtlıdır.

Konudan ve sizden bağımsız olmakla birlikte; Genel olarak X cihazda sıfırladım, rom yükledim imei gitmedi Y cihazda da yapabilirsiniz sorun olmaz gibi genel cevaplar sorun yaratabilir.

Seken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ne ?
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Bu tür durumlar her cihazda bireyseldir. Genelleme yapmak kesinlikle yanlıştır ve diğer cihaz sahibini yanlış yönlendirmiş olabiliriz.
Sizin cihazda kilidin direk açılması 17 serisi gibi o cihaza özel bir yazılımsal açıktan kaynaklıdır.
Ayrıca Sizin cihaza özel nvdata ekranında kalma hatasını şanslısınız ki işlem yapan yer doğru işlemle fixlemiş yoksa sadece bu cihaza özel bu sorunu yaşardınız.
Custom rom seçeneği de zaten biliyorsunuz QC işlemcili cihazlara özel olup MTK işlemcili cihazlarda custom rom seçeneği yok diyebilecek kadar kısıtlıdır.

Konudan ve sizden bağımsız olmakla birlikte; Genel olarak X cihazda sıfırladım, rom yükledim imei gitmedi Y cihazda da yapabilirsiniz sorun olmaz gibi genel cevaplar sorun yaratabilir.
Anladım açıklayıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Üst Alt