Sohbet Server Kayıt Yaptıranlar DİKKAT!

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.363
Bir süredir yazacam unutuyorum. Şimfi fırsat bulunca yazmak istedim.

Server kayıt ile çift imei kayıt yaptırmış kişilerin dikkatli olması yönünde küçük bir bilgilendirme yapacağım.

Eğer şuan kayıt işlemi bulunmayan ve daha önce server ile kayıt yaptırdığınız bir cihaz varsa Örneği Xiaomi 15 Ultra gibi yıl dönmeden her iki SIM bölümüne bir kez hat takıp aktif edin.

Neden mi? Bir yıl kullanılmayan IMEI Numaraları devletimiz tarafından kapatılıyor. Diyelim SIM2 bu şekilde kapandı. SIM1de kayıt dışı yada klon olduğu tespit edilip kapandı. Bir anda elinizde tablet ile kalırsınız. Her iki sim kapandığı için yılda 8 Ay kullanma hakkınızda gider. Bu yüzden bu tür cihaza sahip olan kişilerin dikkatli olmasında yarar var.

Ek bilgi; 2 simde giderse Bootloader da açamazsınız normal yollar ile çünkü hesabın şebeke üzerinden eklenmesini ister hatlarınız çekmediği içinde bunu yapamazsınız.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Uzun zamandır benimde aklımdaydı fırsat bulamadım hocam. Çok kıymetli bir hatırlatma.
Ayrıca ek olarak sadece server kayıt değil. Türkiye cihazları da dahil tüm cihazlar için çift siminde 1 yıl içinde şebeke alması gerekiyor.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
Hocam benim 2 sim de aktif çift IMEI yapıldı server kaydı aldığım günden beri slotta takılı

Sefadumann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
13
Hocam benim 8 aylık sürem ayın başında bitti tekrar hat tak-çıkar yapmama gerek yok değil mi ?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.363
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim 8 aylık sürem ayın başında bitti tekrar hat tak-çıkar yapmama gerek yok değil mi ?
Yok ocakta açılır takılı olan tekrar ama bazen telefonu kapat aç istiyor. Uçak modunu aç kapa yapın ocaktan sonra

Üst Alt