Yardım server kayıt işlemine güvenebilir miyim?

jeopla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba, server kayıt yaptırmak istiyorum. internette birkaç kişi buldum güvenilir görünüyorlar ancak işlem esnasında telefona zararlı yazılımlar yükleyerek telefondaki bilgileri çekenler de oluyormuş, böyle bir şeye karşı ne yapılabilir? server kayıt yaptırmak istiyorum ama yapan kişinin böyle bir işlem yapmadığından nasıl emin olabilirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu tür hurafeleri genelde yurt dışı cihaz almaya cesaret edemeyen insanlar çıkarıyor. Bir yerden sonra bu söylentiye kendileri de inanıyor. Tıp biliminde buna mitomani deniyor. bknz:

tabi siz yine de güvenilir kişilerle işlem yapmaya özen gösterin. Bunun sebebi sizin düşündüğünüz şekilde değil de başka basit, küçük ve genelde para harcanarak çözülecek şeylerdir. Misal şebeke sorunu, güncelleme yapamama, imei klon durumları vb.

Cihazınız ne ise biz güvenli bir şekilde server kayıt yaparız hocam. Forumun yetkili teknisyeni olarak sicilimiz son derece temizdir :)

Oyla:

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
8
Ben aylardır kullanıyorum Server kayıtlı hiç bir sorun yaşamadım cihaz tertemiz zaten imei işleminden sonra tekrar resmi rom yükleniyor nasıl bilgileriniz çalsınlar?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ayrıca telegram gruplarında ergen bir tayfa var milletin cihazlarını kullanılmaz hale getiriyorlar. Ucuz yaptıracağız diye o çetenin eline düşmeyin ona da dikkat edin. Bir çok grupta aktif ve düzenli olarak milletin cihazlarını bozuyorlar.

Oyla:
Üst Alt