Yardım sensör problemi

huseyingok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Gök
Cihazım
Mi 8
Konular
10
merhaba arkadaşlar,
2 adet mi 8 se var birinin şimdiki eu miui12 beta diğeri eu miui11 kararlı kullanıyorum.
daha öncesinden eu romlardan kaç tane kurdumsa yine sensör problemi yaşadım. tabi her zaman persist.img yüklememe rağmen nafile. şimdiki romları değiştirmeden bir yöntem varmı yok ise sağlam önereceğiniz eu romu telefona kurulumunu yaparım. lütfen sensör sorunu olmasın önerdiğiniz romlar.

alicandemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali candemir
Cihazım
redmi note 3
Konular
10
Son romda sensor sorunu yok.Ben sadece modem dosyasını değiştirerek yükledim.Problemle karşılaşmadım henüz.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
merhaba arkadaşlar,
2 adet mi 8 se var birinin şimdiki eu miui12 beta diğeri eu miui11 kararlı kullanıyorum.
daha öncesinden eu romlardan kaç tane kurdumsa yine sensör problemi yaşadım. tabi her zaman persist.img yüklememe rağmen nafile. şimdiki romları değiştirmeden bir yöntem varmı yok ise sağlam önereceğiniz eu romu telefona kurulumunu yaparım. lütfen sensör sorunu olmasın önerdiğiniz romlar.
Aosp romlar hariç Miui romların hemen hepsinde sensör sorunu var.Bunun sebebi cihazlara yapılan ımeı repair romla alakası yok...

Oyla:

alicandemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali candemir
Cihazım
redmi note 3
Konular
10

bunu twrp den direk yükleyebilirsiniz sadece mdemdosyasını değiştirdim

Oyla:

huseyingok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Gök
Cihazım
Mi 8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu denedim ancak yine sensör problemi var. Diğer cihazda eu v11.0.2 kurulu onun üstüne forumda zipli dosyaları twrpden flasladık sensör problemi kalktı.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Romu denedim ancak yine sensör problemi var. Diğer cihazda eu v11.0.2 kurulu onun üstüne forumda zipli dosyaları twrpden flasladık sensör problemi kalktı.
Hocam hangi dosya onlar keza msd ve eu betada yaşadım bu sensör sorununu garip çözüm de bulamadım

Oyla:
Üst Alt