Sellduman - Koray Güvenilir mi?

alvinaone

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
17
Arkadaşlar bu adam forumdan uzaklaştırılmış, başka mecralarda satışa devam ediyor. Bu adam güvenilir mi?

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Yaklaşık 5 yıl önce bi alışverişim olmuştu. Sıkıntı çıkmamıştı. Forumdan neden uzaklaştırıldı şimdiki durumu ne bilmiyorum ama sıkıntılı sanırım.

Son düzenleme:

kartal21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tekin
Cihazım
mi 5s
Meslek
emekli
Konular
3
İletişimi son derece kısıtlı, arkadaşı her zaman arayamazsınız, belli kuralları var, o kurallara uymak zorundasınız, yoksa asla iletişime geçemezsiniz. Özellikle cumartesi tam gün ve hafta içi 6 dan sonra ailesi ile vakit geçirdiği için ulaşmanız imkansızdır, diğer zamanlar da ise yoğunluğu yoksa size cevap verir.

Bulunduğu bölge de çok sık elektirik kesilir, o yüzden alacağınız ürün uzun süre kargoya verilemez.

Ön ödemeli ürün alacaksanız, tahhüt ettiği süreden önce asla arayamazsınız, arasanızda çok sert konuşur.

Size tavsiyem ilk önce arkadaşın kurallarını okuyun ona göre alışveriş yapın. Belki size mantıklı gelir kuralları.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar bu adam forumdan uzaklaştırılmış, başka mecralarda satışa devam ediyor. Bu adam güvenilir mi?
Bi alışveriş sonundaki sıkıntılar yüzünden forumdan uzaklaştırıldı. Karar sizin.

alvinaone

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dükkan adresi benim evime 1km filan. söz verdiği tarihte ürünü getiiryorsa problem yok. aramayı gerektirecek bir problem çıkartmaması temennim :)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Forumdan uzaklaştırıldı ama ben kendisinden telefon almamama rağmen bazı sorunlarımda yardımcı olmuştu .

Üst Alt