Yardım [Self-Solved] Redmi Note 5A Hotspot sorunu?

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
Note 5A cihazımda interneti LTE'den 3G'ye çektim. Ancak cihaz bağlanıyor, internete giremiyor. Benim atladığım bir kurulum mu var? GM Android One 4G cihazımda böyle birşey yaşamamıştım. Yardımcı olabilecek olan var mıdır?

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benden daha çok ilgili insanlar var burada mi için. Hiç çözüm yoksa satacağım soğumak üzereyim nerdeyse üstadlar :/
[doublepost=1518766227,1517472389][/doublepost]Kendi çözümümü kendim buldum, o kadar cihaz için çözüm sunarken kendi çözümümü burada bulamamak ilginç. Konu kapanabilir

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.320
Vodofone hat kullanan kişilerde bu sorun oluşabiliyor bunun için APN eklemek gerekiyor. Keşke bulduğunuz çözümü sizde bizimle paylaşsaydınız.

Oyla:

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seve seve paylaşırım. Keşke sorduğumda bende yanıt bulabilsem ama kullanan kardeşlerim sorun çekmesin. Teknolojiye olan ilgimle yardımcı olmak isterim bende.

Çözüm şu şekilde:

Ayarlar > Sim kartlar & Mobil Ağlar > hattın olduğu sim seçeneğinden > Hücresel ağ başlığı altında > Erişim noktası adları > Yeni APN > Ad ve APN kısmına "Consumer Broadband" yazıp kaydet dedikten sonra APN'yi seçip telefona restart atmak gerekiyor.

Çok uzun sürdü bulmak gerçekten. Genel olarak Mİ'de var galiba. Yardımcı olmaya çalışırım bende

Oyla:
Üst Alt