- Adım
- -
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 76
Kullanıcı adınızdan ötürü Murat olduğunu düşünmüştüm, yanılmışım.İsmim Kerim. Sizin ki nedir?
Kullanıcı adınızdan ötürü Murat olduğunu düşünmüştüm, yanılmışım.İsmim Kerim. Sizin ki nedir?
Soy adım Murat oldu Muradov'du aslında da Türk vatandaşı oldum. J7 Pro ve Mi 9 SE kullanıyorum.Kullanıcı adınızdan ötürü Murat olduğunu düşünmüştüm, yanılmışım.
Hadi ya aslen nerelsnz hocamSoy adım Murat oldu Muradov'du aslında da Türk vatandaşı oldum. J7 Pro ve Mi 9 SE kullanıyorum.
Özbekistan, Rus vatandaşıydım, türk vatandaşıda oldum çiftde vatandaşlığım var yani.Hadi ya aslen nerelsnz hocam
Vayy memnun oldum hocamÖzbekistan, Rus vatandaşıydım, türk vatandaşıda oldum çiftde vatandaşlığım var yani.![]()
Vatandaşı olduğunuz ülkeler Kiril alfabesini kullanmasına rağmen latin alfabesine hemen alışıp Türkçe'yi de güzel yazmaya başlamışsınız hocam. Hayranlık duydum.Özbekistan, Rus vatandaşıydım, türk vatandaşıda oldum çiftde vatandaşlığım var yani.![]()
Bende memnun oldum, hürmetler.Vayy memnun oldum hocam![]()
Türkiyede doğdum büyüdüm tek bildiğim dil Türkçe rusça bile bilmiyorum normal olarak Türk sayılırım yani.Vatandaşı olduğunuz ülkeler Kiril alfabesini kullanmasına rağmen latin alfabesine hemen alışıp Türkçe'yi de güzel yazmaya başlamışsınız hocam. Hayranlık duydum.
Hocam belli zaten hiç bozukluk yok konuşmadaBende memnun oldum, hürmetler.
Türkiyede doğdum büyüdüm tek bildiğim dil Türkçe rusça bile bilmiyorum normal olarak Türk sayılırım yani.![]()