Cihaz Recovery moda giriyor ise reset atmanızı öneririm eğer olmazsa.evet arkadaşlar telefonumu bir türlü düzeltemedim güncel olarak yardımcı olacak olan varmı?
Peki hocam flaşlama işlemini nasıl yapıyoruz şuanda yapabileceğim tek yöntem sanırım.Cihaz Recovery moda giriyor ise reset atmanızı öneririm eğer olmazsa.
Bl kilidi açık ise fastboot'a alıp flashlama işlemi yapabilirsiniz.
Peki hocam flaşlama işlemini nasıl yapıyoruz şuanda yapabileceğim tek yöntem sanırım.
Ya cihaz ilk başta çökmüştü the system has been destroyed press power button to shutdown redmi note 8 bu şekilde olmuştu sonra bir işlem yaptım twrp sonra bu hatadan çıktı telefon açılacak dedim bu seferde redmi yazısında kaldı anlamadım hocam...Cihazı sıfırlaman gerek , Kilit açık mı ?
Hemen bir bakıyorum hocam teşekkürler...Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Bu konu yardımcı olacaktır.
Hemen bir bakıyorum hocam teşekkürler...Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Bu konu yardımcı olacaktır.
hocam bu team wqin recovery project tarzı bir şekilde reset hard reset yada dalvik vs yapıyor ve çok karmaşık bir sistem reboot system değil anlamadım vallaha.Twrp ye girip romu tekrar yükleyin ama yüklemeden önce temiz kurulum yapın. Wipe data cache dalvik vs yaptıktan sonra veri biçimlendirme kısmına yes yazıp Temiz kurulum yapın
Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-10 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official] buydu yaptığım twrp işlemi...Twrp ye girip romu tekrar yükleyin ama yüklemeden önce temiz kurulum yapın. Wipe data cache dalvik vs yaptıktan sonra veri biçimlendirme kısmına yes yazıp Temiz kurulum yapın
fastboota alıp işlemleri yapınhani sistem the system has been destroyed press power button to shutdown kısmındayken ben bu twrp işlemini yaptım bu yazıdan çıktı bu sefer redmi note 8 yazısında kaldı gitmiyor açılıyor kapanıyor sistem yüklü değil demek ki anlamadım vallaha nasıl yapacağım bilmiyorum telefon bu arada spot...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: