Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Yaş
30
Konum
istanbul
Katılım
1 Nisan 2016
Konular
15
Mesajlar
929
Tepkime puanı
702
Puanları
128
Ürün Durumu
Sıfır (Kutusu Açılmış)
Fiyat
1
Şehir
istanbul
Ürün Takas Durumu
Takas düşünmüyorum
GLOBAL TEKNİK SERVİS


Arkadaşlar burada teknik destek ve ikinci el satış olacaktır.

Forum kuralları gereği forumda sıfır cihaz satışı olmayacaktır. Sıfır cihaz talep v.b. için konuya mesaj yazılırsa silinecektir.
Yazılımsal ve donanımsal olarak sadece ücretli destek verilmektedir. Ücretsiz destek zaten forum üzerinden konu açarak yada ufak araştırmalar yapılarak alınabilir.

Servisimizin kapsamı şuan için yazılım ve parça ağırlıklıdır. Anakart çip arızalarına bakan personelin rahatsızlığından ötürü onarıma ara verilmiştir.

Personel yetersizliğinden dolayı şuan için uzaktan destek verilmemektedir.

Sorunun ne olduğu belli olmayan cihazlarda maalesef inceleme yapıldıktan sonra fiyat verilecektir.

Yerimiz İstanbul Sirkeci merkezdedir.




xiaomisefa@gmail.com adresinden e posta atabilirsiniz.


REFERANSLAR 2. MESAJDA YER ALMAKTADIR.
 
Son düzenleme:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Yaş
30
Konum
istanbul
Katılım
1 Nisan 2016
Konular
15
Mesajlar
929
Tepkime puanı
702
Puanları
128
REFERANS MESAJLARI KONU İÇERSİNDE GEÇEN MESAJLARDIR.
HERHANGİ BİR ARAMA MOTORUNDA MESAJI ARAYARAK KONU İÇERSİNDEKİ YERE ULAŞBİLİRSİNİZ
REFERANS VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. SİZLER SAYESİNDE BU GÜNLERE GELDİK. SİZLERLE BERABER DAHA İYİ YERLERE GELMEK ÜMİDİYLE...



Satıcı olmayı sadece malı satıp geçmek değil, arkasında durmak, her türlü yardımı sonuna kadar yapmak olarak gören değerli abimiz kendileri. Bir alış-veriş ile birbirimizi tanıdık 1 yıldır da sürekli mesajlaşırız, çok sevdiğinden beni sürekli yazar Tekrar görmek, özlem gidermem için en yakın zaman yanına uğrayacam. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Sefa abime buradan tekrar teşekkür ediyorum. Bana yaptığı iyiliği eminim kimseye yapmamıştır. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz biri kendisi. Tekrardan iyi satışlar dilerim.
SEFA diye yazılır ADAM diye okunur hayırlı satışlar olsun güvenilir kardeşimiz
Ben boş yere sefa kardeşimin adını yeni doğan oğluma vermedim. Gerçekten de çok güzel insan kendisi...
Hocam emin ol benim kadar pimpirikli değilsindir.sefa hocadan iki tane kendime bi tane de kardeşime olmak üzere üç cihaz aldım.cihazlarda hiçbirzaman hiçbir problem çıkmadı,zaten kendisi satış öncesi ve sonrası hertürlü desteği veriyor.o desteği teknik servislerde bile zor bulursun.sefa hocadan hiç düşünmeden hiç endişeye kapılmadan gözün kapalı cihaz alabilirsin.sonuçta bende kendisini 3.5 ay önce tanıdım
Sefa abiden 4 cihaz aldm.
Ara ara ne zaman canım sıkılsa arar sorarım. Telefon ile alakalı ne olursa.
Bir kere bile cevap vermediği olmamıştır sağolsun.
Kral adamdır, xiaomi, one plus alsam, ilk aklıma gelen isimdir kendileri...
Ben 7. Siparisimi verdim sefaya. Tüm tanıdıklar xiaomi ci oldu sayemde ve sayesinde. Teşekkürler kendisine...
Çevrenize dostlarınıza gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsiniz biz artık ona KRAL --SEFA-- diyoruz
Mi Max 2 1 Haziranda ÇİN de piyasa çıktı, @--SEFA-- Hocam bana ayın 11 inde cihazı teslim etti, Hızı konusunda şüpheniz olmasın
Beyler bayanlar belki size az gelebilir belki ama ben 7 cihaz aldım arkadaştan ne pazarı var ne gecesi ne gündüzü dibine kadar kefilim
Sefa hocamdan kaçıncı alışverişim ben unuttum şimdide cihaz alıyorum ilgisi alakası çok iyi eğer düşünen varsa hiç düşünmeden direk ulaşsın derim ürünün her zaman arkasında herhangi bir arızada yardımcı olmaya çalışıyor kendisi
Sefa hocam'dan şimdi de Mix Siyah modelini gözüm kapalı satın aldım. 4/4'lük bir satıcı.
Sefa kardeşimden bundan yaklaşık 8 ay önce cihaz almıştık arkadaşıma cihazda küçük bir sıkıntımız vardı gittik sağolsun hemen ilgilendi halletti çaylarımızı içtik gitmişken bi cihaz daha aldık arkadaşa bir hafta öncesinde başka bir cihaz sipariş etmiştik sıkıntısız sorunsuz hızlı bir şekilde elimize ulaştı işini bu kadar severek yapan dürüst güvenilir güzel bi insan sefa kardeşim kıymetini bilelim kendisine teşekkür ediyorum
--SEFA-- hocamdan dün cihaz aldım. Herşey hızlı gelişti desem yeridir. 1 gün sonra teslim aldım. Sıfır risk, %100 güven %100 ilgili ve ürünün arkasında duran Bir arkadaşımız. Gözüm kapalı aldım ve alacak olanlara da öneriyorum korkunun olmadan alabilirsiniz..
Tekrardan Çok Teşekkürler Hocam. Hayırlı satışlar dilerim.
Gold modelini geçen hafta satın aldım. Ürün harbiden bir canavar. Telefondan beklentim şarj olayıydı ve beklentimin hayli üstünde bir grafik çiziyor. Performans on numara ve sağolsun satıcı ilgisi alakası sayesinde sağlam ve temiz bir alışveriş oldu. Tam anlamıyla güvenli alışveriş.
Bugün siyah cihazimi Sefa ile buluşarak teslim aldım. Cihaz nette görünene göre daha ince ve şık.
Buluşma öncesi cihazı ne şekilde istediğimi arayıp sordu.
İstegim üzerine Global Stabil rom ile teslim aldım.
Kendisine ilgisi ve samimiyeti için teşekkür ediyorum.
Perşembe akşamı Sefa kardeşimle buluşup cihaz satın aldım. Çok ilgili ve dürüst bir satıcı. Sağ olsun satış sonrası da ilgisini eksik etmedi. Kendisine teşekkür ederim.
Cumartesi günü elden cihaz teslim aldım, Sefa arkadaşımızın güven veren ilgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.
Cihaz için şöyle diyebilirim; nexus 5'ten kullandıktan sonra nexus serisi dışında performanslı bir cihaz kullanabileceğimi düşünmüyordum fakat bu cihaz gerçekten çok farklı diğer androidlerden. Tasarım olsun, arayüz yazılım donanım herşey mümkün olduğunca en ince ayrıtısına kadar düşünülmiş MI5'te.Kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşa teşekkürlerimi tekrar iletmek isterim, sorduğum tüm sorulara memnuniyetle cevap verdi ve cihazı tam istediğim gibi teslim etti. İşlerin rastgelsin bilader.
Dün Sefa beyle buluştuk ve cihazımı teslim aldım. Ben telefonu almak için ne kadar acele etsemde o işi sağlam yapmak için elinden geleni yaptı.Telefon konusunda bisey demeye zaten gerek yok beklediğimden çok daha iyi bir telefon herşeyiyle harika fiyatı uygun satıcıda bu şekilde durust ve iyi niyetli olunca kusursuz bir alışveriş yaptık.gonul rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.
Sefa Bey'den 4 gün önce alışverişim oldu. Kendisi sağolsun kargo ile ilgili problemlerime kadar yardımcı oldu. Ürün kırılmaz cam ve slikon kılıf ile birlikte gönderilmiş. Hiçbir problem yaşamadım yazılım ve kayıt olarak. Tüm işlemleri halledilmiş olarak global rom kurulu şekilde elime ulaştı. Gayet akıcı ve şık bir cihazı dürüst bir satıcıdan aldım. Sizlere de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, pişman olmazsınız.
5-6 gün önce sefa beyden cihaz aldım. Telefon çok hoş bence. Sefa bey çok ilgili ve güvenilir bir satıcı size her konuda yardım ediyor alacaklara tavsiye ederim.
Öncelikle herkese merhabalar, Sefa Bey'den 2 ürün aldim. Ikiside son derece sorunsuz ve güvenli bir alışveriş oldu. Satış sonrasında her ne konu olursa olsun yine destek olduğu için ona teşekkür ederim. Ben biraz fazla soru soran biri olduğum için uğraştırdım . "Malı sattım garantisiz cihaz sen uğraş mantığı" olmayan bir satıcı olduğu için herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Telefon olarakta iki cihazıda tavsiye ederim tabi güncel bir cihaz almak daha iyi olur. Yeni olmasından dolayı biraz yazılımsal olarak süreye ihtiyacı var diye düşünüyorum o kadar
Sefa abimden bir alışverişimiz oldu. Gerçekten bu alemdeki en kral adamlardan birisi Birakın telefon almayı bir arkadaş almış oluyorsunuz. Telefonla yarım saate varan sohbetlerimiz oldu. Kendisine teşekkürlerimi sunarım.
Dün bir alışverişimiz oldu. Mi 5 64 gb siyah aldım. Öğlen konuştuk akşamına teslim etti. Kendisi baya ilgilendi. Tekrar teşekkür ederim.
Sefa beydencihaz aldim. Kendisi gerçekten çok ilgilendi. Hatta kargoda kırılmaz camla ilgili bi sıkıntı çıkmıştı. 2 gün sonra yenisini ulaştırdı sağolsun. İlginiz için teşekkür ederim. Bol kazançlar.
Arkadaşlar Sefa bey'den 2 adet cihaz aldım alışveriş çok güzel oldu kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim. İstanbul'dan elden aldım telefonları en ufak bir sorun bile yok ilk defa xiaomi telefonu kullandım açıkcası 2 günde telefona aşık oldum çok memnunum
Arkadaşlar sefa beyden yaklaşık 10 gün önce cihaz aldım,kendisine teşekkür ediyorum ilgili sağ olsun.telefon gerçekten iyi, gereksiz popüler markalara 2 bin 3 bin lira vermeye değmez. sefa kardeşe tekrardan teşekkürler. güvenilir ve ilgili.
Yaklaşık 2 hafta önce cihaz aldım Sefadan. Ben böyle bi satıcı ne gördüm ne duydum. kendisiyle çay falan ictik. Hesap odetmedi. Satıcı gibi değil yıllardır arkadaşımız gibi muamele gösterdi. Teknik olarak ta soru işareti bırakmadı kafamda. Ekstra ilgi gösterdi telefonla surekli irtibat kurduk. Güvenli alışveriş için düşünmeden tercih edebilirsiniz. Piyasada bu kadar uygun fiyatlari da bulamazsınız. Hayirli alışverişler.
Kısa bir süre önce cihaz aldım. İlk telefona bakmak istediğimde kafede buluştuk kendi telefonunu gösterdi bana ve son derece sıcak kanlı bir insan kendisi. Bu işi severek yaptığı da belli. Ve telefon konusunda ufku görünmeyen bir bilgisi var. Telefonu alırken garantiniz benim demişti ve Türkiye'de daha böyle bir garanti göremezsiniz. Cıhazı aldıktan 1 gün sonra kendisi aradı ve cihazda herhangi bir sıkıntı olup olmadığını sordu. Gayet ilgili. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ve eğer telefon almak istiyorsanız Sefa'yla konuşmadan almayın diyorum. Saygılar.
2 hafta önce bir cihaz aldım kendisinden. arkadaş kendisi gelip teslim etti ürün güzel, sıkıntısı yok, sefa bey gerçekten iyi bir satıcı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bana sattığı cihaz yeni bir model cihazın performansı iyi. ben bu cihazı kardeşime verdim tasarımı olaganüstü kameraları da iyi rami da iyi. Oyun oynayabilirsiniz. Cihazı ve satıcıyı tavsiye ederim.
Sefa hocamdan haftasonu bir adet Redmi 3 Pro aldım. İstanbul'da olmadığım için Pazartesi günü hemen kargoya verdi ve ürün dün elime ulaştı. Çok sorunsuz bir alışverişti ve kendisi de oldukça ilgili ve yardımsever; ayrıca güvenilir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Telefonda her türlü sorunuza samimiyetle karşılık bulabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar. Çok teşekkürler Sefa hocam.
1 haftalık soru yağmurundan sonra dün kendisinden bir adet cihaz aldım. İnternetten çok alışveriş yaparım ama ilk defa elden teslim bir alışverişim oldu. Açıkçası "bu telefon, bu da para" şeklinde geçecek diye tahmin ettiğim alışveriş Sefa'nın telefon tanıtımı ve bütün sorularıma cevap verme şeklinde ki sunumuyla geçti. Telefona gelince 4 senelik Xperia P'den sonra resmen çağ atladım.
Foruma ilk mesajım bu mesaj olsun istedim, artık buralarda daha çok zaman geçireceğiz belli oldu.
Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar Sefa beyden bir adetcihaz aldım. Kendisi sağolsun her soruma gayet güzel cevap verdi. Perşembe akşam parayı gönderdim cuma günü kargoya verdi ve bugün teslim aldım. Telefon aynen anlatıldığı gibi çok beğendim. Güven konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Her şey için teşekkürler Sefa hocam
Mi 5s Elime ulaştı telefon hoşuma çok gitti. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Sefa kardeşten Mi5S 4/128 gold aldım, önce eft sonra kargo şeklinde yaptık alışverişi. Sağolsun eft yapar yapmaz cihazı kargoya verdi ve cihaz sapasağlam ulaştı elime. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. İlgili ve düzgün bir satıcı. Buradan da kendisine teşekkür ediyorum.


herkese merhabalar,, aranıza henüz katıldım alacak arkadaşlara faydalı olması adına sefa beyle yaptığımız alışverişten ve aldığım telefondan bahsetmek istiyorum, zira alışveriş sürecimiz oldukça iyi geçtiği için bunu vicdani sorumluluk olarak görüyorum,sabırla benim detaylı ve şüpheci tüm sorularımı yanıtladığı için kendisini ayrıca tebrik ediyorum
öncelikle sefa bey istanbulda ben ankaradayım, alışverişi önce banka havalesi sonrasında kargolama şeklinde yaptık, telefonu dün akşam kargoya verdi bu sabah gidip şubeden aldım, bekleseydim yarın iş yerime gelecekti ama biraz acele ettim ve gidip aldım,saolsun kargoyu kendisi ödemiş, bu yorumu yazmak içinde telefonu yaklaşık 5-6 saat kurcaladım ve iyice inceledikten sonra yazıyorum
aldığım model "beyaz mi5s 4/128 gb".kargom sağ salim geldi , baloncuklu poşette falan iyi paketlenmişti. Kutudan kırılmaz cam filmi ve kılıfta çıktı ama ekran filmi ekranı tam kapatmıyor 2şer 3 er mm boşluklar kalıyor,ama olsun sağolsun sefa bey düşünmüş. En azından aliexpress siparişlerim gelene kadar idare ederler diye düşünüyorum,
Gelelim cihaza; belki aylar sonra kullandıkça fikrim değişir mi bilemiyorum ama dürüst olmak gerekirse bu paraya bu kadar iyi bir cihaz beklemiyordum..Gövdesinin tamamen alüminyum olması,internette gezme ve şarz olma hızı,akıcı arayüzü, pil performansı, ekran gövde oranı ve ekranın canlılığını çok sevdim. oyun oynamadığım ve telefonu sadece iş için kullandığım için oyun konusunu geçiyorum..Renk konusunda söylenenlerin aksine bence bu model için beyaz siyahtan çok daha şık duruyor
sefa bey bütün güncellemeleri imei işlenmlerini halletmiş, türkçe eu sürümün güncel halini yüklemiş bundan sonra global rom çıkmasaı halinde hertürlü yardımı vereceğinin sözünü verdi, beceremezsemde kargo ile hallediceğiz dedi
alışverimizden son derece memnun kaldım, başkalarının yaptığı gibi diğer satıcıları kötülemedi ve sattığı ürünler hakkında dürüst davrandı
Sefa beyden Redmii Note 4 alarak Xiaomi ailesine katıldım. Güvenilir, iyi niyetli satıcı. Teşekkür ederim.
Bu gün itibarı ile sefa kardeşimden aldığım rno3 pro
Telefona kavuştum
Öncelikle sefa kardeşim her türlü yardımcı
oldu çok memnun kaldım.
Teşekkürler sefa.
3 Günlük iletişim sürecinde telefon elime ulaştı referans olmak için ayrıntıya girmek istiyorum.
Öncelikle çok araştırdım, ya baktığım ilanları kapattılar bir süre sonra (n11,gg,shbdn) yada kişilerin fiyatları yüksek onları geçtim fiyatı ucuz olanlara zaten kuşku ile yaklaşarak araştırdım sonuç hüsran.
Havale/kargo olayına açıkcası sıcak bakmasamda girdim bu forumda da biraz dolandım sonra Sefa Hocamın ilanı dikkatimi çekti referansları baya sevmiş kendisini (Ben gibi) iletişime geçtiğimiz sırada ben para bekliyordum ordan cevap geldi. Rezerve işlemini yazmıştım buraya ve bugün elime ulaştı cihaz (mi 5s 128/4) yani toplamda 3 gün sürdü.
Cihaz tam da beklediğim gibi dediğim gibi zaten çok araştırdım. Keşke Xiaomi'nin diğer akıllı ürünlerinide satsanız. Biraz önce Mi Band 2, Mi Powerbank 20.000Mah sipariş verdim, onlarıda sizden alırdım.
Cihaza gelirsek de marka zaten kendini ispatlamış cihazda da donanım şuan son sistem 2 sene gözüm kapalı kendisine yüklenebilirim her konuda
Sefa Hocam sizi de artık takipteyim çevreme de tavsiye etmeye başlayacağım. Hayırlı Alışverişler dilerim herkese.
2 gün önce Sefa kardeşimden Mi5 Gold 64 Gb. aldım.
Sağolsun yanında silikon kılıf ile ekran koruyucu da gönderdi. (Ekran koruyucuya yanlışlıkla dirseğim geldi, hemen kırıldı, nasip değilmiş )
Kutuda MDY-08-EH (QC3.0) şarj cihazı, Usb-C giriş kablosu, sim kart çıkarma çubuğu çıktı.
Belirtildiği gibi, kulaklık yok.
Cihaz estetik olarak çok şık görünüyor. Ayrıca çok hafif. İşlemci hızı gayet yerinde. Önceki telefonum Samsung S6 idi. Onunla mukayese ettiğimde hafifliği ve bağlantı hızı üstün özellikleri. Şarjı yeteri kadar gidiyor. Birkaç tane detay tasarruf ayarı var, bunlar yapılırsa normal bir kullanımla 1,5-2 gün rahat gider. Ekran parlaklığı ve menü geçiş hızları gayet iyi. Ekran kapalıyken çift tıklayarak açılması güzel.. Gelen ve giden sesler, parlak..
Bir Kurumda çalıştığımdan, 4800 civarı telefon rehberini birkaç dakikada yükledi. Güncelleme var mı diye baktım, 1,5 Gb.lık bir paket varmış, onu yükledim, ama neyin değiştiğini pek farkedemedim,
Netice olarak ben telefondan çok memnun kaldım. Ellerinde pahalı telefonları taşıyan ama hiçbir özelliğinden haberi olmayan ve bunları hayatlarında hiç kullanmayan insanlara üzülüyorum.
Sefa kardeşimden yaptığım alışverişten de memnun kaldım. Dürüst ve uygun fiyatlı bir satıcı.. Tekrar teşekkür ederim
kendisinden 1 adet red mi note 3 pro aldım havale ile. ürün sıkıntısız elime ulaştı. teşekkür ederim
Sefa kardeşimden, redmi note 3 pro sndragon 650 aldım. Elden teslim aldım gerek tüm özellikleri açıklaması, aldıktan sonrada her türlü soruma cevap verip, teknik destek sağladığı için teşekkür ediyorum kendisine. Güvenle alışverinizi yapabilirsiniz sorunsuzca.
SEFA arkadaşımdan telefonu aldım.Herkes gibi bende ilk başta güvensiz yaklaştım ama son derece güvenilir bir satıcı .Elden teslim aldım.Herşeyi sorunsuz mükemmel geldi cihaz.Arkadaşlarıma da öneririm.
Mi 5 cihazımı 1 hafta önce kargo yoluyla teslim aldım, sorularima sıkılmadan cevap verdi Sefa hocam, cihaz zaten canavar, düşünmeden alın, 2 gün içinde kargo dan elime ulaştı cihaz hiç bir sorunu sıkıntısı yok, Tekrardan tesekkur ediyorum hayırlı satışlar.
2 hafta once sefa kardesimizden mi5s silver 64gb almak istedim. Paramin eksik oldugunu bir kac gune tamamlayacagimi soyledim ve kendisi kapora yatirmami ve telefonu benim icin ayirabilecegini soyledi. Guvendim ve verdim, telefonu alan gune kadar her turlu sorumu cevapladi. Parayi yolladiktan 30 dk sonra kargoya verdi ve 24 saat gecmeden elime ulasti, amasyaya. Satici olarak guvenilir ve sicakkanli biri.telefon olarak da bu fiyata alinabilecek en iyi urunlerden biri. Kilif ve ekran koruyucu ile gelmedi guzel oldu. Cihazin bana gore 3 tane eksigi var, birisi duzeltilebilecek sorun. Birisi global rom, redditten okuduguma gore gelecek, ikincisi ve olmamasiyla uzen gorilla glass 4 eksikligi. Mi5 de var iken neden cikarilir bilemedim o yuzden kesinlikle ekran koruyucu ile kullanilmasi sart, cok cabuk ciziliyormus, ve son eksigi ise ois eksikligi yani stabilize olmamasi, bunun yoksunlugunu gece fotograf cekerken el titremesinden dolayi bulanmalarda farkediyoruz, fakat sabit bir yere konulunca cok guzel fotograflar cekiyor. Trlefon isinmiyor sarji guzel gidiyor ekrani her acidan harika cok hizli ve kamerasi ois haric cok cok guzel. Telefonu ve saticiyi siddetle oneriyorum. Iyi gunler
Sefa hocadan yaklaşık 1 saat önce redmi note 3 pro cihazını aldım. Gayet güven veren sattığı malın arkasında duran son derece dostane bir arkadaş. Cihazı uzun zamandır inceliyordum. Ve beklentimin üzerinde bir cihaz. Sefa hocama teşekkür ediyorum.
Geçtiğimiz hafta içi Sefa bey ile buluşup şimdi yanında tükendi ibaresi olan 5s plus modelini kendinden teslim aldım. Kendisi ilgili , bilgili , dürüst ve samimi bir arkadaş. Şu zamana kadar gg,sahibinden,n11 gibi hiçbir bireysel satış sitesinden bu tarz bir alışveriş yapmamış olan bana bile , güven veren mizacı ile bu alışverişte kendine güven duymama sebep olmuştur. Geçtiğimiz bir kaç gün içerisindeki tavrıyla sattığı ürünün arkasında duran bir arkadaş izlenimi de verdi ki bu bence hepsinden önemlisi.Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşların en azından Sefa bey ile görüşmelerini tavsiye ederim.
Sefa beyden Mi5 S plus 64 gb olan telefonu aldım. Kayseri ' ye kargo ile 1 günde geldi. Önce havale sonra kargo şeklinde problemsiz bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
Sefa hocamdan mi5s aldım gerçekten çok ilgili ve dürüst bir arkadaş sipariş verdikten 2 gün sonra telefon kargo ile elime ulaştı alışveriş yapacak arkadaşlar hiç tereddüt etmeden iletişime geçebilirler
Xiaomi mi 5s gold 64gb bugün elime ulaştı ve hemen kullanmaya başladım. Bu alışverişte verdiği güvenle, yaptığı işle takdirimi kazanan Sefa kardeşime çok teşekkür ediyorum. Her soruma bıkmadan usanmadan içtenlikle cevap verdi. Allah'a emanetsiniz.
Bugün Sefa hocamdan 3 kez Xiaomi Redmi Note 3 Pro aldım ilgisi için teşekkür ederim. Böylece tüm aileyi xiaomiledik
Dün Sefa bey'den Xiaomi mi 5 prime 64 GB siyah modelini aldım. İkinci eldi ama sıfırdan farkı yoktu. Zaten 2 haftalık bi üründü. Kendisi de çok güven veren bir insan. Sağolsun çay ısmarladı bize oturduk konuştuk çok sıcakkanlı bir insan. İşini severek yapan hakkıyla yapan dürüst bir satıcı. Bu sebeple aslında ithalatçı firmalar ve onların garanticilerinden almadım. Sefa Bey'e dürüstlüğü ve işini güzel yaptığı için teşekkür ediyorum
Telefon geldi hocam. bu kutuyu siz mi yaptırıyorsunuz xiaomi orijinal kutusundan zerre farkı yok.
telefon gayet güzel elde tutuşu malzeme hissi iphone'u aratmıyor. daha açmadım cihazı. işten çıkıp eve gidince kartı takıp kullanmaya başlıycam. miui günlerime geri döndüm.
satış öncesi satış sırası hizmetler konusunda gayet memnun kaldım ve eminim ki satış sonrasında da aynı memnuniyetim devam edecektir.
hayırlı günler dilerim
Merhabalar herkese, öncelikle foruma yeni katıldım ve bu ilk mesajımda Sefa beye teşekkür etmek istedim, kendisinden Redmi 4 Prime Siyah aldım ve sorularıma gayet güzel cevap verdi, telefonda bir sıkıntı yok ayrıca cidden iyi bir telefon parmak izi okuyucusu çok hızlı menülerdeki akıcılık felan gayet güzel, umarım uzun bir süre sorunsuz kullanabilirim (şimdilik kontrol edip kutusuna koydum elimdeki telefonu satınca kullanmaya başlayacağım) .
Selamlar herkese,ben de gecen hafta Sefa hocamdan Note 3 pro aldim.Alisverisi elden yaptik,sorunsuz bir alışverişti.Cihazin tum testlerini yaptı sagolsun,donanim hatasi falan cikma ihtimaline karsin.Cihazdan cok memnunum dusunen herkese pil performansı arayanlara oneririm.Sefa hocamın iyi bir ticaret ahlaki olduğunu gozlemledim, güvenle alabilirsiniz telefonlarinizi.
Sefa hocadan Mi5s 4-128 lik aldım telefonu aldım şahane bir telefon çok hızlı çok seri ve kamerası gerçekten harija çok güzel bir alışveriş oldu kendisine burdan teşekkür ediyorum.
Sea bey den 2. alışverişimi de yaptım. Yine önce havale aynı gün kargo ile ertesi gün Kayseri ye Mi Mix elime ulaştı. Kendisine teşekkür ediyorum. İlgili dürüst satıcı. Herkese tavsiye derim. İyi dileklerimle
Alışverişimizi yaptık, sorun yoktur.
İlgili ve yardımcı bir arkadaş.
Teşekkür ederiz, 1 günde hallettik
Sefa kardesimden bugun redmi note 4 satin aldim ilgisi ve alakasi icin kendisine cok tesekkur ederim.Gercekten cok bilgili ve durust bir insan gönül rahatligiyla siparis verebilirsiniz.Hic usanmadan butun sorularima anlayacagim sekilde cevap verdi sagolsun.Tesekkur ederim Sefa kardesim Allah hayirli isler versin
2 gün önce 5s 4/128 siparişi verdim bugün elime gecti, telefon süper ötesi, ilgisi için cok tesekkür ediyorum kendisine, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
bende aranıza mi 5s 4/128 beyaz alarak katıldım sefa bey sayesinde. forumda gezerken denk geldim konusuna 1-2 yönetici arkadaşlarla konuştum sonra sefa beyin hoş sohbeti ve ilgisiyle kendisinden telefonu aldım sorunsuz şekilde. nazar değmesin telefon çiçek.bu alışveriş sayesinde hem güzel bir telefon hem de bir arkadaş kazanmış oldum. soran herkese de rahatlıkla sefa beyi tavsiye ediyorum artık ki kolay değil hiç tanımadığın birine o paraları direk göndermek sonuçta o güveni kazandı kendisi. tekrar teşekkürler hocam hayırlı işler
Mi5s Plus aldım Sefa hocamdan harika bir alisveris surekli sefa hocadan telefon almak güzel
Sefa Bey'den Redmi note 3 pro 3/32 satın aldım.
Paketleme güzel. ürün sorunsuz. çift imei kayıtlı. silikon kılıf ve kırılmaz cam hediyesi var.
Alışverişte tavsiye ederim.
Teslimatta kargo firması kaynaklı gecikme yaşadım. Onun harici bir sıkıntı yok
1 tane mi note 2,
1 tane de redmi note 3 pro aldım,
sıkıntısız bir alışveriş oldu, güvenilir satıcı, tavsiye ederim.
Teşekkür ederim kardeşim.
bende sefa hocadan mi5s plus sipariş ettim..gelmesini bugun beklemek zor olacak gibi
Öncelikle Sefa hocama çok teşekkür ediyorum tüm yardımları, ilgisi ve alakası için Sıkılmadan usanmadan tüm sorularımı cevapladı saolsun ve güzel bir satış gerçekleşti. Satış öncesi ve sonrası destek verdi cihaz geldikten sonra yine sorularımı aynı içtenlikle yanıtladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum gözünüz kapalı cihaz alabilirsiniz
Sefa kardeşim den redmi note 3 almıştım cihazı alalı 7ay falan olmasına rağmen hiçbir sıkıntı çıkmadan kullandım ve hala kullanıyorum ve kendisine ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum
Sefa arkadaşımızdan satın aldığım mi5s bugün itibarıyla geldi. Sözünün eri sabırlı anlayışlı ve güvenilir bir satıcı . Önce havale sonra sonra kargo şeklinde yaptık ( hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım). Kendisine insanların güvenini boşa çıkarmadığı için ayrıca teşekkür ediyorum.
Pazartesi sipariş verdiğim 5s plus telefon salı günü elimdeydi.İnşallah sıkıntısız olan alış veriş süreci gibi bir kullanım deneyimide yaşarım.Tekrar hayırlı işlerin olsun Sefa hocam.
Bugün şiparişim elime geçti çok inceleme fırsatı bulamadım. Alışveriş için Sefa beye teşekkür ederim.
Sefa hocamdan redmi 4 prime aldım inceleme fırsatı yeni buldum. İlk izlenim çok güzel imeiler ithalat yoluyla kaydedilmiş görünüyor telefon orijinal rom global stabil rom yani herşey dediği gibi. Üstüne sorulan sorulara sıkılmadan kibar bir dille cevap veren olunca alışverişten çok memnun kalıyor insan. Umarım uzun kullanım süremde de bu kadar memnun olurum bol kazanç dilerim.
Hocam biraz geç yazdım kusura bakma yoğundum. 20-25 gün önce Mi 5S Plus 6/128 siyah aldım hocamdan kapanma vs. riski yok çok memnunum gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapar, çay eşliğinde muhabbet edebilirsiniz
Son siyah 5s plus 6/128 ben aldım. Şu an ondan yazıyorum. Özelliklerini görmek amacıyla Çok kurcaladığım için şu an şarj dayanmıyor onun dışında diğer Android telefonlardan gelenler menüye alışana kadar garipseyebilir. Henüz unlock yapmadım diğer rolleri bilemem ama global rom da sorun yok stabil. çay içerken cihazı anlattı kendisinde de aynısından olduğundan ondan gösterdi sorduğum şeyleri. Teşekkürler
Sefa hocamdan mi5s 128gb beyaz rengini dün akşam elden aldı.Mi5s plus'ı da görme imkanım oldu.Önceki telefonum LgG3 olduğu için mi5s de daha rahat ettim gibi geldi.Karşılaştırmaları okuyunca Mi5s'deki parmak okuyucu sanki daha hızlıymış gibi anlamıştım.Elde deneyince farkettim ki mi5s plus 'ın algılaması daha hızlı.Kurulum sırasında da mi5s plus az da olsa daha hızlıydı.Bir de ben parmak okuyucuyu kullanırken genelde ikinci veya üçüncü denememde açabiliyorum ben beceremiyor da olabilirim
Ön ve arka kameraları konusunda beklentim çok yüksekti.İnternetteki video ve fotoğraflar buna sebep olmuştu.Ama benim çektiklerim pek hoşuma gitmedi açıkçası
Bunlar eksileriydi,bunların dışında telefon gayet seri ve tasarımı da çok hoş.Merak edenlere telefonu anlatırken şaoouvvmiii demesi çok keyifli Telefonu ayfona benzettikleri için bir de şaoouvvmiii deyince önce çakma telefon zannediyorlar.Alıp baktıklarında aaa bu normal telefonmuş gibi tepkiler oluyor
Sonuç olarak sevdim keratayı,gördüğüm zaman kullanasımm geliyor
Sefa hocam da daha öncekilerin yazdığı gibi güven veriyor.Hocama selamlarımı gönderiyorum buradan.Alışverişten şuana kadar gayet memnunum kısacası.
Sefa kardeşimizden mi 5s 4/128 aldım bugün. Maşaallah çok bilgili ve deneyimli, dürüst biri. tavsiye olunur
Sefa beyden bende mi5s siyah aldım 3/64 versiyonunu ve çok ilgili bir arkadaş bir çok soru sordum sağolsun çok yardımcı oldu. Tekrar teşekkür ederim. (Havale yoluyla yaptık alışverişi)
Sefa kardeşimden iki tane Mi5s aldım güvenilir ilgili bir arkadaş. kendisine buradan tekrardan teşekkür ediyorum.
Bende mi5s plus aldım 1-2 saat icinde hemen kargoladi ve kargo islemlerinin de takibini de kendisi yapti. Yazılımsal destek de verecegini bildigimden gönül rahatligiyla aldim. Teşekkürler...
Sefa kardesimden dun izmire iki tane redmi pro aldik.kendisi durust guvenilir ve ilgili..Cekinmeden parayi yatirdik.Ayni gun kargo.tesekkurler.
--SEFA-- Hocamızdan bugün Xiaomi Redmi 4 prime cihaz satın almış bulunduk kendisi ilgili ve alakalı dürüst bir arkadaş gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim cihaz alacak arkadaşlar çekinmeden alabilirler..
Sefa kardeşimden mi note 2 64GB cihazı aldım güvenilir bir arkadaşımız ilgi ve alakası için tekrar teşekkür ederim kendisine.
İnşallah sorun çıkarmaz cihaz
Arkadaşlar bende kendisinsen 2 hafta önce mi5s plus aldım 64gb. Yalnız şimdi indirim yapmış kızdım biraz )
Sağolsun 22.30 gibi buluştuk vatan caddesinde, a'dan z'ye herşeyi anlatmaya çalıştı. Çok ilgili, yaptığı işi layıkıyla yapmaya çalışan bir insan.
Bu zamanda böyle bir satıcı bulmakzor. Kendisiyle yüzyüze gelince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...
sefa hocamdan bi adet mi5 prime beyaz aldık. kargolandı . bekliyoruz. teşekkürler
Bende eft ile 1 adet mi5 prime beyaz aldım. Bugün kargom elime ulaşacak inşaAllah. Satıcı arkadaşta gerçekten ilgili ve samimi bir insan
Sefa hocama az önce eft yaparak Mi5 3/64 beyaz satın aldım. Öncesinde sorduğum tüm sorulara bıkmadan cevap verdi sağolsun. İnşallah telefon en kısa sürede elime geçer. Alacak arkadaşlar için tecrübe paylaşımı yaparım.
Sefa kardeşten sorunsuz ve hızlı şekilde eft ön ödemeli olarak cihazımı aldım. Çok ilgili bir arkadaş. Allah onu mesut kılsın inşallah
Forumdaki ilk mesajım Sefa kardeşim için olsun. Kendisinden geçtiğimiz pazartesi günü iki adet Mi 5 Prime aldım. Dün elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Herhangi bir sıkıntı yok. Kendisiyle uzun uzun görüşmedik ancak yaptığım en kolay alışverişlerden biri oldu. Teşekkür ediyorum kendisine.
Telefon ertesi gün elime geçti, hızlı kargo için ayrıca teşekkürler. Telefonu kurduktan sonra *#06# ile kontrol ettiğim 2 imei de ithalat yoluyla kayıtlı çıktı. Şimdilik hiçbir sorun yok ve telefondan çok memnun kaldım. Beklediğimden daha üst düzey bir cihaz. Sefa hocama teşekkür ederim, bol müşteriler.
Bugün Mi5s 128 gb aldım arkadaştan. 3 saatte telefona hasta kalan 5 kişi buldum Telefon çok güzel tavsiye ederim.
Sefa Hocam la bugün buluştuk. Sağolsun bir kahve ısmarladı Cihazı teslim aldım ufak tefek ayarları çekti güler yüzlü bir insan tekrardan alışverışımız ıcın tesekkurlerımı sunarım bır baskasına 100-150 lıra az verecegız dıye sahte kısılere dolandırılmayın buna bende dahıldım bu foruma yazmasaydım belkı 2. el cıhazı sıfır dıye satacaklardı bana tekradan tesekkurler. efenım iyi satışlar.
Gecenin bi yarısı kafam attı mesaj attım eft yaptım ertesi gün kargo yaptı ertesi gün elime geçti. Günümüzde en önemli şey hız ve güven. Sefa hocada ikisi de var. Mi6 duyurulacakmış nisan ayında sanırım. Hazırlıkları yapsan iyi olur hocam
Bu c.tesi Note 4x aldım. Sirkeci tren istasyonunun önünde buluştuk. Sağolsun iki rengide getirdi bakmamız için.
Bakalım bu gidişle abone olacağız sefa abiye ..
Sefa kardeşimden mi5 gold aldım. Sorunsuz alışveriş oldu. Hızlı kargo ilgili satıcı. Teşekkürler.
Sefa beyden Mi5s 4/128 siparişi verdim ilgi ve alaka için teşekkürler
Sefa hocam dan redmipro3/64 aldım sağolsun tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdi kargoyla aşamasında şu an kısmetse yarın elimde olacak tüm almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim
mi5s plus siyah aldım, bi sıkıntı yok sefa bey gayet iyi güvenilir bir satıcı, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Sefa'dan ben de bir mi5s aldım cihaz dün elime geçti. sorun sıkıntı gözükmüyor. sordukça da cevaplıyor. Kendisine teşekkür ederim.
Sefa hocama yaptığımız alışveriş için teşekkür ederim kendisiyle buluşup elden yaptık teslimatı sağolsun ilgili ve dürüst bir arkadaştır kendisi
Sefa hocadan redmi 4 prime aldım. Az önce cihaz elime ulaştı. Öncelikle cihaz harika, bu fiyata bu kalite bulunur mu pek bilmem. Ayrıyetten bu cihazın bana ulaşmasına yardımcı olan Sefa kardeşime çok teşekkür ederim. Hem kargosu inanılmaz hızlı, hemde çok anlayışlı her türlü soruma sıkıntıma anında cevap buldu. Bu arkadaştan cihaz almayı düşünen arkadaşlara samiyetle söylüyorum. Böyle hizmet böyle anlayışa başka yerde rastlamadım
Sefa Beyden Redmi 4 Prime aldım. İlgili, dürüst, hızlı bir arkadaş. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz. Ayrıca nezaketi içinde teşekkürler. Bol satışlar.
Sefa kardeşim den sorunsuz olarak sanalpazar üzerinden Mi5s plus 6/128 aldım. Güzel bir alış verişi. Teşekkür ediyorum
Sefa beyden mi5s plus 4/64 aldım 5 dk içinde kargoya verdi ilgili güvenilir satıcı gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Bugün Sefa Bey'den mi5 aldım sorunsuz güzel bir alışveriş oldu tabii benim kararsızlığım dışında Çay içinde tekrardan teşekkür ederim.
Sefa Beyden xiaomi mi5s 4-128 gb aldım. Elazığ dan sipariş ettim kesinlikle güven sıkıntısı olmadı sipariş elime geçti kendisine teşşekkür ediyorum , almak isteyen arkadaşlar güven konusunda şüpheleri olmasın.
Bende redmi note 4x aldım. telefonda hiç bir sıkıntı yok, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz..
Perşembe gecesi tesadüfen foruma ve Sefa arkadaşa ulaştım. Telefonla kendisiyle görüştükten sonra mı 5s plus 6/128gb için gerekli havaleyi yaptım.Cuma günü Balikesir'e teslimat gerçekleşti. Sorun yaşamadım,kendisi bana gereken güveni verdi.inşallah telefonumu sorunsuz kullanabilirim. Tekrar teşekkür ederim burdan kendisine.
Sefa kardeşimden mi5s aldım iki günde elime ulasti. Her sorduğum soruyu cevapladı güven problemi olan arkadaşlar Sefa beyi tercih edebilirsiniz teşekkürler Sefa reis.
Yönetici notu:IMEI bilgileri görüldüğü için foto kaldırılmıştır.
Arkadaşlar, bağımlılık yaptı dedim, hakikaten yaptı.
Bu 3. telefon 2 ayda, note 4x siyah. Dün aldık, sağolsun birşeylerde ısmarladı.
Ne zaman başım sıkışsa arar sorarım, usanmadan sıkılmadan cevap yazar. Yani teli sattım işim bitti muhabbeti yok.
Yine telefon alsam, aklıma ilk gelecek insandır kendileri...
Sefa kardeşimle akşam buluştuk çayımızı içtik Mi 5S cihazımızı aldık Allah'ın izni ile.
Telefon alırken direk arayacağım tek adam bundan sonra --SEFA-- kardeşim olacak.
mefistotr kardeşimin vesilesi ile --SEFA-- kardeşimiz ile tanıştık redmi not 4x aldım ilgisi alakası için çok teşekkür ediyorum kendisine, güzel insan hayırlı satışların olsun
Sefa kardeş 1 numara sıkıntı yok güvenle alışveriş yapabilirsiniz
Razem mefistotr sayesinde tanıdım arkadaşı il dışı ürünü kargo ile teslim etti eksizsiz sağlam bir şekilde elime ulaştı Mi5s de karar kılmıştık ufak bir teknik aksaklıktan dolayı istediğim renk olmayınca farklı bir model cihaz aldım. Parasının Her kuruşu Hak eden bir satıcı
Sefa beyden mi 5s plus gold cihazimizi aldık ilgili satıcı artı ürün güzel kargolanmisti tek eksik ekran koruyucu bi tık ufak geldi ama telefon on numara parasını sonuna kadar hakediyor sefa hocam teşekkürler
Sefa beyden mi max aldım herşeyiyle güzel bir alışveriş oldu kendisine tşk.ederim.Her soruma sıkılmadan usanmadan cevap verdi.Güven ve gerçek kişiliğini gösterdi.Tekrar tşk.bol satışlar sefa bey...
Neredeyse bütün konuyu tek tek okudum şu an mi5 kullanıyorum mi6'yı SEFA'nın getirmesini bekliyorum. Asıl söylemek istediğim şey şu ki telefon almayacak bile olsam bu ADAM'ı tanımak istiyorum ben ya
2 AY SONRA
Bugün Sefa kardeşimden bir adet mi max 2 aldım. Sorunsuz sıkıntısız bir alışveriş taş gibi cihaz
Gün İtibari ile Sefa Hocamdan Telefonu aldım(İstanbul İçerisinde Elden) Telefon Çok Başarılı Kullanım, Keşfetme Aşamasındayım, Sefa Hocam ile güzel bir alışveriş oldu ilgi ve alakası gerçekten süper Teşekkürler.
Sefa kardeşim den bir adet mi6 64/6 siyah telefon aldım gösterdiği ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim
dün aldım kendisinden Allah razı olsun işini çok iyi yapıyo bu arada telefon ateş ediyo ateşşş
Dün akşam Bir adet Mi 5s aldım çok ilgiliydi sağolsun çok memnun kaldım kendisinden. Ben referans aracılığı ile satın aldım ve artık bende referans olacağım kendisine
Dün Sefa kardeş ile buluşup Mi6 mı aldım. Gerçekten marka tutkumu yendiğime çok mutluyum.Boşu boşuna o kadar paralar vermeye gerek olmadığını xioami mi6 alınca tekrardan inandım. Süper ötesi bir telefon arkadaşlar. Sefa kardeşim çok teşekkürler ilgine alakana. Herkese iyi günler.
Arkadaşlar ürünüm bu sabah elime ulaştı tertemiz bir cihaz tereddütsüz güvenebileceğiniz güvenilir bir satıcı.
Sefa kardeşimden Sahibinden.com aracılığıyla Xiaomi Mi 5s Plus telefon satın aldım. Cihaz 12 haziran akşamı elime geçti. Cihazda gayet güzel. İlgi alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Sefa kardeşim ödemeyi de onayladım. İnşallah başka alışverişlere...
Dayanamayıp bir adet Mi6 128gb siparis verdim sefa hocamdan hayrını görürüz İnşallah . hayırlı olsun
bencede haklısın bende bugun z17 aldım 10 dk için kargoya verildi ( tabiki aciliyetimden anladıgı için kırmadı benı saolsun )
hocam z17 kullanıcı olarak beğendin mi telefonun özelliklerini felan bataryası nasıl ? bıraz sabırsızlık var bende kusra bakma )
Bugün Sefa kardeşimden bir adet mi max 2 aldım. Sorunsuz sıkıntısız bir alışveriş taş gibi cihaz
nubia z17 ürün elime gecti bugun yani dün havale/kargo bugun telefon . sefa hocama çok tsk ederim ilgisinden hızlılığından dolayı.
ürüne gelince google play sorunu var oda çin rom oldugu ıcın. yeni güncellleme gelene kadar o sorun da gider. ama sıkıntı yaratcak bır sorun değil. ınternet uzerınden apk felan halledersin.
kamera hızlılık super Menüsü falan hosuma gitti.
Sefa hocamdan uzun süre önce redmi prime 4 almıştım , telefon sağlam paketlenmişti ve hızlı bir şekilde sipariş verdiğimin ertesi günü kargo sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştı.
2 gün öce aldığım Mi 6/128mavi elime ulaştı. Sorunsuz alışveriş için teşekürler.
Sefa kardeşimden mi6 sipariş verdim bugün kargoya verildi.Elime geçince izlenimlerimi aktaracam Hayirlisiyla ...
Sefa hocamdan Redmi 4 Prime aldım kendisi çok ilgili birisi sağolsun gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Cihaza gelirsek orta seviyenin en iyilerinden biri şiddetle tavisye ederim.
Sefa hocamdan cumartesi günü Oneplus 5 sipariş ettim.Havale sonrası hemen kargoladı. Pazartesi akşamı da elime ulaştı.Uzun zamandır kendisinden telefon almak istiyordum fakat bütçe uymamıştı uyduğunda da telefon yoktu,nasip bugüneymiş.O kadar referans sonrası aklımda hiç şüphe olmadan sipariş ettim.Çekincesi olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla sipariş verebilirler.Telefonu şuan sim kartsız kullanıyorum,şimdilik çok güzel umarım sonra da böyle devam eder.
Bugün sefa hocamdan 1 adet mi6 64 gb aldım. Daha önceleri de forum üzerinden cihaz alımı yapmıştım ancak bu en memnun kaldığım oldu. Oldukça mütevazi ve bilgili biri gerçekten. Telefonu da %100 hazır bir şekilde teslim etti çok memnun kaldım
Sefa Bey den aldığım canavarım elime ulaştı. İlk mi4 kullandığımda ben daha önce telefon kullanmamışım demiştim. Şimdi mi6 aldım ilk izlenimlerim yine daha önce telefon kullanmamışım oldu. Alışverişin her safhasında ve kargolama süreci dahil olmak üzere verdiği desteklerden dolayı Sefa Bey'e ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Sefa hocamdan 1 hafta önce bir adet mi6 aldım, kendisi konuştuğumuz süreden de önce hemen kargoya verdi sağolsun. Çok ilgili, tüm sorularınıza ve sorunlarınıza yanıt veren anlayışlı ve sabırlı bir insan. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sefa hocam müsteriyle ilgilenmesi olsun ürünün arkasında durmasi olsun satista cigir acmis bir insan
Sefa bey den aldığım redmi 4x bugün elime ulaştı kendisine teşekkür ediyorum
Sefa hocamdan bir adet Mi 6 aldım, bugün elime ulaştı. Kendisine hayırlı işler diliyorum
İki gün önce sefa beyden mi6 64 GB link modelden aldım. Dürüst ve ilgili satıcı. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla alışverişin izi yapabilirsiniz
Stok biter falan neme lazım himen yapıştırdım siparişi çok değerli kardeşimizden note4x siyah verdik siparişi ilgine tekrar teşekkürler kardeşim
ürün sorunsuz ulaştı --SEFA-- kardeşime tekrar teşekkürler buraya tekrar dönmek güzel başlasın tema yapımları ozaman
Pazar günü sipariş ettiğim REDMİ 4X cihazım tam istediğim gibi eksiksiz olarak bugün elime geçti,denemelerini yapıyorum. Sefa bey dürüst ve ilgili bir satıcı alışverişimiz devam edecek, şimdiden çok teşekkürler.
Sefa Bey'den haftasonu mi6 128 seramik telefonu elden teslim aldım. Sağolsun telefon hakkında ziyadesiyle bilgi verdi, çayımızı da içip alışverişi tamamladık. Telefon gayet hızlı ve eski telefonuma göre çok fazla özelliği var.
Sefa hocamın artık referansa ihtiyacı kalmadı bence ama ben yine de soyleyim daha önce iki telefon aldım ondan geçen gün kardeşim için redmi note4x modelini aldık yine her zamanki hızlı ve güvenilir bir şekilde telefonu gönderdi.kardesimde telefonu çok sevdi. Adamsın Sefa
Arkadaşlar Ben --SEFA-- Hocamdan Mi Max 2 alıcam bana çok yardımcı oldu alıncada hızını görücem güvenim sonsuz ilk defa sanalda bu kadar güvenilir bir satıcı görüyorum
Dün vermiş olduğum mi 5x siparişi bugün elime ulaştı. Sefa hocama çok teşekkür ediyorum. Alacak olanlar düşünmeden sipariş verebilirler.
dün sipariş verdiğim one plus5 im geldi. safa hocam herşey için teşekkür ederim. keyifli bir alış veriş oldu. kargoyu açtım fakat kurumu için evde wifi ye bağlayayım diye telefonu açmadım. kurulumda yapmam gerekenleri de kısaca tarif edebilirmisiniz.
alış veriş yapacak arkadaşlar hiç çekinmeden yapabilirler.
Sefa beyden bir adet xiaomi mi 6 64 GB aldım. Kendisi son derece kibar bir insan. Sorularıma üşenmeden hepsine cevap verdi. Alışverişten memnun kaldım tavsiye olunur. Hayırlı satışlar dilerim.
Sefa beyden 2.kez cihaz alışım kendisi her konuda yardımcı olmaya çalışan bir insan. Her hangi bir mağduriyete müsade etmeyen bir insan. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz kendisine
Dün havale sonrası aynı gün kargoya çıktı bugün 12'de elimdeydi cihaz. (Ankara). Redmi Note4 aldım. Teşekkür etmek için üye oldum.
Mi5s ile başlayan alışverişimiz bendeki mi6 yı görüp de isteyen arkadaşların siparişleri ile büyüdü. Son olarak 3 tane birden mi6 seramik istedim hepsi sağ salim bugün geldi.Gerçi referansa ihtiyacı olmadığını biliyorum ama yine de gözü kapalı cihaz alabilirsiniz.
Evet telefonum elime ulaştı sağsalim. Sıkıntısız ve güvenli bir alışveriş için sefa hocama teşekkürlerimi sunuyorum.
Umarım arızasız bir kullanım ömrü sunar bana xiaomi.
Bende dün itibariyle xiaomi redmi note 4 3gb 32gb siyah modelini bizzat elden teslim aldım.Saolsun çayınıda içmiş olduk.Kendisine teşekkür ederim herşey gönlünce olsun bol kazançlar dilerim ...
Sefa Hocamdan Mi Max 2 aldım hiç bilmediğim atm ye parayı yatırırken sefa hocama sorduğum soruları bıkmadan cevapladı sayesinde yarın gelicek kargom çok iyi bir satıcı
Selamun aleyküm. Oneplus5 aldım. Hemen ertesi gün elime ulaştı. Eft ile ödeme yapıp kargo beklemek yüzlerce referansı olmasına rağmen ilk defa alışveriş yapacağım için beni tereddüt ettiriyordu ama en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Ne zaman soru sorsam anında cevapladı. Eğer telefon almayı düşünüpte benim gibi bu kadar referansa rağmen içerisinde en ufak bir şüphe olan varsa hiç tereddüt etmeyip gönül rahatlığı ile alsın. Kaçırmayın bu fiyatları
Bugün sefa hocamdan mi 6/128 lik elden teslim aldım ve sağolsun çayını içtim Çok cana yakın,kibar ve dürüst biri kendisine sıkıntısız alışverişten dolayı çok teşekkür ederim düşünmeden sefa hocamdan ürün alabilirsiniz
mi note 3 telefonu sorunsuz teslim aldım telefon güzel şuan için sıkıntısız çalışıyor.
Kendisinden yaklaşık 1 ay öncesinde redmi note 4x aldım. Teslimat hızlıydı, çok yardımcı oldu. Kesinlikle sadece ürün satmak değil hep yardımcı olmak istiyor
Xiaomi redmi note 3 pro 'dan Xiaomi Mi Note 3 'e geçiş yaptım dün akşam Sefa hocam ile buluşup telefonu aldım çok şık çok güzel olmuş gerçekten ciddi şekilde premium hissettiriyor telefon. Özellikle redmi note 3 den sonra kamera süper geldi Sefa hocama ilgisinden dolayı teşekkür ederim
Mİ6 64 gb almıştım cihaz 10 numara Sefa arkadaşımız temiz biri sıkılmadan her soruyu cevaplıyor. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz..
Ben de dun eşim için redmi 4x 32 gb aldim sefa hocamdan.
Dusuk butcem icin uygun bi telefon onerdi.
Çay ikrami da ekstrasi.
Ben memnun kaldim alisveristen
Şubat ayında aldığım telefonla ilgili bir sorunumu yine kendisi ilgi ve özveri ile çözmüştür. Sefa arkadaşımız bir kez daha rüştünü ispat etmiştir benim için. Güven veren sorunsuz alışverişten sonra parayı aldım işim bitti dememiştir. İşinin ve ticaretinin arkasında durmuştur. Kendisine tekrar teşekkür eder hayırlı işler dilerim.
Biraz geç oldu ama yine de yazmak istedim. 2-3 hafta kadar önce Sefa beyden Xiaomi Mi 6 128gb telefon aldım. Telefon sapasağlam elime ulaştı. Alım sırasında da Sefa Bey sağolsun bütün sorularımı en kısa sürede dönüş yaptı. Şu an hiçbir sıkıntı olmadan telefonumu kullanıyorum ve iyiki bu telefonu tercih etmişim diyorum. İnşallah ilerde de bir problem karşıma çıkmaz. Ancak çıksa bile malının arkasında kapı gibi duran Sefa Beye güvenim sonsuz.
Güvenli alışverişiniz ve kaliteli esnaflığınız için çok teşekkür ederim Sefa Bey. Eminim bundan sonra da telefon alışverişlerimizde aklımıza ilk gelen yer siz olacaksınız.
Hayirli geceler gecenlerde kendisinden aldigim xiaomi redmi note 4 telefonla alakali ekranla alakali bir sikintim vardi saolsun hemen ilgilendi yanina gittim sorunumu 15 dakikada cozdu valla kral adam kıymetini bilmek lazim boyle arkadaslarin ilerde xiaominin baska bir cihazini alirsam yine kendisinden alacagim adam basli basina garanti )) Bol kazançlar dilerim çekinmeden gözünüz kapali alisveris yapabilirsiniz iyi forumlar
Ben geçen gün sefa hocamdan mi mix 2 64 gb aldım.Telefon elime bugün ulaştı ve söz verdiği tarihten önce ulaştı.Bu benim 3. Xiaomi telefonum ve telefon gerçekten çok güzel.Diğer iki telefonum mi5 ve mi5s ti yan yine amiral gemilerini kullandım hep ama bu telefon çok daha premium bi his veriyor, bugüne kadar böyle hissettiren bi telefon olmamıştı.Telefonumu her şeyiyle çok beğendim, sefa hocama da çok teşekkür ederim her aşama da çok yardımcı oldu ve asla yapmam dediğim forum üzerinden alışverişi hiç endişelenmeden yaptım.Sefa hocayı tercih etmemin bir nedeni de 2 yıl boyunca burda ithalatçı garantisi alacağıma çinden bir yıl hizmet almak daha mantıklı geldi.
Sefa hocamdan da mi mix 2 den de şüpheniz olmasın
mrb. biraz araştırmalar sonunda mi6 almayı düşündüm.. bu forumu biraz inceledikten sonra Sefa beyden almaya karar verdim. zaten büyük marketlerden aldıgım garantili urunlerinin hiçbirini garanti kapsamında bedava tamir ettirebilmiş degildim
Bugun cihazı aldım kendisinden, Sagolsun her konuda yardımcı oldu. daha pek alışamadım ama cihaz canavar.. oyunlarda kasmasın yeter bana.. şimdi şarja taktım 30 dkta %1 den %70 oldu. Teşekkürler
Sefa kardeşimden redmi note4 global aldım çok teşekkür ederim. İlgili ve güvenilir bir arkadaş.
Sefa abiden redmi note 4 64 gb global snapdragon aldım çok teşekkür ederim. İlgili ve güvenilir bir arkadaş. Renk çok güzel oldu mavi renk. Dün Akşam aldım Aldığım şarj ile duruyor hala bütün güncellemeleri aldı.
Mavi gerçekten çok iyi olmuş ben 2
Cihazımı sapasağlam teslim aldım dostlar şayominin kalitesi ortada herşey için çok teşekkürler gözünüz kapalı alabilirsiniz bol kazançlar dilerim


2016 yılında uçak telnisyenliği yaparken @HiddeNKinG hocam sayesinde Xiaomi ile tanıştım.
Windows mobile a olan sevgimi bilmesine rağmen bana Xiaomi yi anlatmaktan hiç yılmadı.
sonrasında bana forumda konu açarken ve yazılım atarken gerçekten çok yardımı oldu. açıkçası bu günlere onun sayesinde geldik.


Forumla ilgili yaşadığım en ufak problemde @cantara hocam çok mütevazı bir şekilde yardımımıza koştu ve hiçbir zaman desteğini esirgemedi.

Cihaz satmak demek ; yazılım demek , donanım demek, teknik bilgi demek.
Daha 2. cihazımı satarken yazılım konusunda çıkmaza düştüm ve ne yapacağımı bilmez bir halde Zenex kardeşime yazdım.
o zamanlar bilgisine bakınca kendisini çok büyük zannedip abi demişliğim bile vardır. Kendisi çok erken yaşta kendini geliştirmiş hiçbir zamanda yardım etmekten usanmayan bir insan.
hangi saat hangi sıkıntı olursa olsun kendisine yazarım . kesinlikle desteğini esirgemez.


Her ne kadar satıcı olsak da Xiaomi nin birçok ürününü deneme imkanımız olmuyor. bu konuda da chatin_62 hocam çok yardımcı oldu. açıkçası bu gün bile onda görüp test ettiğim ürünlerin çoğunu alma imkanım olmadı.

bazı zamanlar dil desteği ve rom geliştirme konusunda sıkıntılarımız oldu. bu tarz konularda hiç tereddüt etmeden @Escobar1945 ve @suatsari ya ulaştık ve sağ olsunlar bizi hiç kırmadan yardım ettiler.

Bu işte elbet canımızın sıkıldığı zamanlar oldu. hergün günlük gülistanlık geçmiyor. O zamanlarda da hep Skorpi hocam aklıma gelir. bir insanın morali hiç mi bozuk olmaz diye hala düşünüyorum :)

Yoğunluktan bazen foruma bakamıyorum , bazen bizi tanımayan müşteriler bu başlık altında referans istiyor yada teknik bilgi almak istiyor.
bu durumlarda da yokluğumu hissettirmeden benden daha dikkatli şekilde bana gelen soruları cevaplayan müşterilerim var. @ozgrcvdr @altan


benim tek gelir kaynağım bu telefon ve aksesuarlar. Açıkçası geçinmek için cihaz satmam gerek. Hiç sıkılmadan defalarca benden cihaz alan hocalarım var. Refik kurt , muhoi , Cylon , @coravan , @srcn09 , kemal6677 ve emre akkaş

Burada ismini yazmadığım daha nice iyi insanlar tanıdım. Bir dosttan yada bir akrabadan daha çok yardımı olan müşterilerim var benim. onlar da kendilerini biliyor

Hepinize buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. yaptığımız ne varsa , başardığımız ne varsa hepsi sizler sayesinde. bundan sonra da hep öyle olacak inşallah.
Bu başlık altında hep bana teşekkür mesajı yazılıyor. Sizler gibi arka plandan bana destek olan herkese de ben buradan teşekkür ediyorum. Umarım hepinizle dostluğumuz baki kalır :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konum
istanbul
Katılım
8 Ağustos 2016
Konular
4
Mesajlar
149
Tepkime puanı
65
Puanları
28
Teşekkürler. hayır siyah rezerve edilmedi ancak istiyorsanız rezerve edebilirim?
Selam,
bir siyah rezerve o zaman lütfen.
PM yazışmasında konunun ucu açık kalmıştı,
Cumartesi teslim almayı geç görmüştüm ama Cumartesi geldi işte :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Yaş
30
Konum
istanbul
Katılım
1 Nisan 2016
Konular
15
Mesajlar
929
Tepkime puanı
702
Puanları
128
Selam,
bir siyah rezerve o zaman lütfen.
PM yazışmasında konunun ucu açık kalmıştı,
Cumartesi teslim almayı geç görmüştüm ama Cumartesi geldi işte :)
Hayırlı olsun diyelim ozaman , yarın görüşmek üzere:)
 

MİRAC11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Miraç
Cihazım
Apple iPhone
Yaş
27
Konum
İstanbul
Katılım
10 Eylül 2016
Konular
0
Mesajlar
1
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Gold modelini geçen hafta satın aldım. Ürün harbiden bir canavar. Telefondan beklentim şarj olayıydı ve beklentimin hayli üstünde bir grafik çiziyor. Performans on numara ve sağolsun satıcı ilgisi alakası sayesinde sağlam ve temiz bir alışveriş oldu. Tam anlamıyla güvenli alışveriş.
 

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konum
şanlıurfa/ birecik
Katılım
12 Ağustos 2014
Konular
64
Mesajlar
2.324
Tepkime puanı
2.006
Puanları
188
mi note pro almak istiyorum mümkün mü acaba ?
hayırlı satışlar
 

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Yaş
30
Konum
istanbul
Katılım
1 Nisan 2016
Konular
15
Mesajlar
929
Tepkime puanı
702
Puanları
128
maalesef o cihazdan elimde sıfır olarak yok. 2. el varda malum ikinci el fiyatları sıfır fiyatlarını aratmıyor yani sıfırını bulursanız sizin için daha iyi olur
 
Üst Alt