Yardım Şebekem Çekmiyor

king7221

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
RedmiNote10pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.5.8
Telefon Modeli
Redmi Note 10PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese Merhaba bundan 9-10 ay önce IMEI atmıştım hattım Turkcell di internetim de herhangi bir sorun yoktu ara ara başkalarının türk telekom hattınıda takip internet kullanıyordum Geçen günlerde Turkcell hattımı Türk Telekom'a çevirdim ve internet sadece 2G oluyor müşteri hizmetlerini aradım atılan IMEI tuşlu telefon IMEI si olduğu için 3G-4.5G olamayacağını söylediler bununla herhangi bir alakası varmı yada ne yapmam lazım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
onunla alakası yok imei işlemi hatalıdır. doğru şekilde tamir yapılırsa düzelmesi lazım

Oyla:

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
bende de tuşlu telefon imei var, hatta tt ama 4 g çekiyor, H Kadıoğlu dediği gibi yeniden imei atın, google yazın rn10 pro iyimey tamiri çok kolay çıkar onun videosuna göre yapın işlemi.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Türk Telekom hatlar için cihaza yazılı IMEI pek sorun teşkil etmez.
Yeni bir TT hat aldığınızda destekli bir resmi cihaza sim kartınızı takarak 20 dk kadar aktif tutup 4,5G , Volte ve voWifi özelliklerini açarsanız tekrardan normal cihazınıza dönüp tüm servisleri sorunsuz kullanabilirsiniz.

Yeni sim kart sonrası bunları yapmak şart ancak TT, diğer operatörlere göre çok rahat bu konuda servisleri bir kere aktif ettikten sonra kapatmadıkça hemen her cihazda çalışır.

Oyla:
Üst Alt