Merhaba mi9 cihazımda wifi bağlanarak şebeke çekimini arttırmak mümkünmüş bu özelliği nasıl kullanabilirim
Hocam sizin demek istediğinizin adi wowifidir.Diğer - Vowifi Özelliğini Aktif Etme buradan nasıl açıldığına bakabilirsiniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşöyle bir şey varda çözemedim
Yaptım ama olmadı ekran açılmadıHocam sizin demek istediğinizin adi wowifidir.Diğer - Vowifi Özelliğini Aktif Etme buradan nasıl açıldığına bakabilirsiniz.
Loqqal hocamın demiş olduğu hotspot kullanarak wifi kapsamasını arttırma özelliği olmalı. Çünkü ek ayarlarda benzer olarak o var.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kodu yazınca en altta sonu disabled olan bir yazı çıkması gerekir. Eğer sonu enabled olan bir yazı çıkıyorsa kodu tekrar girmeniz gerekir ve bu işlemin sonunda telefonunuzu yeniden başlatmanız lazım. Ancak kodu girince hiçbir şey çıkmıyorsa maalesef cihazınız wowifi özelliğini desteklemiyordur.Yaptım ama olmadı ekran açılmadı
Olmuş olması için altta disabled mi yazacak yoksa enabledKodu yazınca en altta sonu disabled olan bir yazı çıkması gerekir. Eğer sonu enabled olan bir yazı çıkıyorsa kodu tekrar girmeniz gerekir ve bu işlemin sonunda telefonunuzu yeniden baçlatmanız gerekir. Ancak kodu girince hiçbir şey çıkmıyorsa maalesef cihazınız wowifi özelliğini desteklemiyordur.
Disabled yazması lazım.Olmuş olması için altta disabled mi yazacak yoksa enabled