Yardım Şebeke Yok

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
Herkeze iyi akşamlar.bi kaç ay önce mi 6 aldım cihaz hakkında bişey bilmiyorum. okuyorum sayfalarda room filan hiç bişey anlamıyorum. sorunum şu telefonu dışardan kaçak getiren birinden aldım. cihazda suan imei var. sanırım pasaport kaydı yok. cihazı aldıktan bi kaç gün sonra getir onaylayalım demişti adam ben unuttum cihazımın imei si gitmişti sağ olsun tekrar açtı.
bi kaç gün sonra şebeke yok dedi. şuan tel cekmiyor hattı okuyor ama çekmiyor. hangi telefoncuya programcıya gösterdiysem net bişi solemediler. bi bilgisi olan varmı. iyi akşamlar iyi çalışmalr dilerim :(

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Telefon dan *#06# yaparmısın sonuç rakamlar mı çıkıyor yoksa imei yok mu yazıyor. Eğer rakam çıkıyorsa e devlettrn bir sorgularmısın sonuç ne çıkacak

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
ah ne kardeşim. keşke unutmasaydin. eski bı telefondan imeini alıp yazdirtman gerek. fakat güvenilir telefoncuya götur. IMEI numaran başka cihazda kullanılırsa sende işe yaramaz.

Oyla:

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi yaptım öyle ama sıkıntı yok e devletten sotgulatmıştım. huwai bi telefon üzerinden alınmış sanırım banka üzerinden alımışlar. imei gözüküüyor.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
abi yaptım öyle ama sıkıntı yok e devletten sotgulatmıştım. huwai bi telefon üzerinden alınmış sanırım banka üzerinden alımışlar. imei gözüküüyor.
hocam IMEI numarası cihazda olabilir. sorun kayıtlı olup olmaması. kaydı olmazsa şebeke alamazsın.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam eski 2 telefon götür ama güvendiğin bir telefoncu olsun kopyalasın o imei leri İzmirde isen yardımcı olurum

Oyla:

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
Hocam eski 2 telefon götür ama güvendiğin bir telefoncu olsun kopyalasın o imei leri İzmirde isen yardımcı olurum
hocam adanadayım ama imei kayıtlı değilmi e devletde öyle görünüyor

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 30
Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
hocam adanadayım ama imei kayıtlı değilmi e devletde öyle görünüyor
E devlette öyle gözükebilir çğnkü başka bir cihaz daha var cühazda *#06# yazınca ne gözüküyor aynı imei mi
[doublepost=1513096258,1513096189][/doublepost]Ayrıca sim kartını diğer sim kart yerine tak bi 4 ay daha süren olması lazıö

Oyla:

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
E devlette öyle gözükebilir çğnkü başka bir cihaz daha var cühazda *#06# yazınca ne gözüküyor aynı imei mi
cihazdaki imei li e devletten sorgulattığımda x#06# yaptığımda çıkan sayıyı e devletten sorgulattım o resim geliyor daha yeni payllaştıığım resim numarayı ben sildim tabiki iki sim kart yuvasına taktım ikisinde de şebeke vermiyor.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
cihazdaki imei li e devletten sorgulattığımda x#06# yaptığımda çıkan sayıyı e devletten sorgulattım o resim geliyor daha yeni payllaştıığım resim numarayı ben sildim tabiki iki sim kart yuvasına taktım ikisinde de şebeke vermiyor.
Kusura bakma hocam bğtğn her şeyi denedik bu beni aşıyor galiba yardımcı olamayacağım

Oyla:
Üst Alt