Yardım şebeke ve wifi sorunu

fatherboard

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatherboard
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
merhaba, mi 5s telefonumu garanti kapsamında parmak izi sensörü çalışmaması ve kapalıyken dahi şarj tükenmesi sorunlarıyla servise gönderdim (evo), 17 gün kaldı, her aradığımda parça bekleniyor deniyordu son aradığımda anakart değişecek denmişti, sonra telefon geldi ki bu sorunlar çözülmüş fakat hiçbir sim kart çalışmıyor ve wifi ikonu pasif durumda ve servis raporuna anakart değişimini yazmamışlar. hemen tekrar gönderdim, 1 hafta sonra geri geldi ama sanki hiçbir işlem yapmamışlar yine sim kart ve wifi çalışmıyor. sebebi ne olabilir, nasıl çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz?
ilk defa servisten geldiğinde arayıp anakart değişimini sorduğumda söylemediler fakat ben ısrarla sorunca "evet anakartınız değişmiş" diye itiraf ettiler, fakat daha sonraki sormalarımda ısrarla "anakart değiştiği bilgisi sistemimizde görünmüyor" diyorlar (yalan olduğunu biliyorum). İmeileri kontrol ettim ikisi de kutunun üstündekiyle aynı yani değişmemiş, fakat telefonda ayarlara girdiğimde sim kilidi kapalı görünüyor ve müdahale edilemiyor yani pasif. ben bu durumdan birşey anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular