Yardım Şebeke ve wifi kesiliyor

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
36
Elimde redmi note 8 (ginkgo) modeli var miui 11 kurulu bl kilitli telefon sim kartı bazen görüyor çoğu zaman algılamıyor arkasından şebeke komple gidiyor aynı durum wifi içinde geçerli sim kart takılı değilken bile wifide gidip geliyor ama daha az kopma oluyor sorun sim yuvasından kaynaklı değil gibi geliyor bana yetkili ustalar yardımcı olabilirmi acaba?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Cihazı sıfırlamayı denediniz mi? Eğer sıfırladıysanız ve olmadıysa BL kilidini açıp farklı bir Firmware denemeniz gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra da olmazsa sorun donanımsal olabilir.

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı sıfırlamayı denediniz mi? Eğer sıfırladıysanız ve olmadıysa BL kilidini açıp farklı bir Firmware denemeniz gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra da olmazsa sorun donanımsal olabilir.
Sıfırlamayı denemedim bl kilitli diye sorun çıkarsa diye telefon sim görmediği için bl kilitide açma şansım yok heralde telefonu babam kullanıyordu daha önceden kendi hesabımla kilidini açıp kapatmıştım sim olmadan açma şansım varmıdır?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Sıfırlamayı denemedim bl kilitli diye sorun çıkarsa diye telefon sim görmediği için bl kilitide açma şansım yok heralde telefonu babam kullanıyordu daha önceden kendi hesabımla kilidini açıp kapatmıştım sim olmadan açma şansım varmıdır?
SIM olmadan açamazsınız diye biliyorum. Cihazda IMEI işlemi yoksa rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz.

aslan ege

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi 13 c
Konular
0
Ana kart kaynaklı bir sorun benimde öyle oldu telefoncu tamir etsekte aynı olur dedi yenisini aldim .

Üst Alt